Timisoara

Timfloralis - festivalul florilor

Detalii

Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
2985

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 27 aprilie 2018 - Duminica 29 aprilie 2018

Voteaza & Distribuie

Descriere

Festivalul Timfloralis
Primăria Municipiului Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează în perioada 27 – 29 aprilie 2018, Festivalul ,,Timfloralis”.
Timp de trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecți, peisagiști, floriști internaționali, ecologişti, studenți, elevi, școli, universități, artiști, firme şi comercianți al căror scop va fi de a evidenția frumusețea naturii, respectiv a florilor în contextul urban cu tematica “The future is here”.
Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale și de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât și pentru floriști profesioniști, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică și dans, evenimente cu și pentru copii.
Designerii floriști interesați de participarea la festival sunt invitați să trimită o propunere de proiect însoțită de o scurtă descriere la adresa de mail: boe@primariatm.ro.
Pentru buna desfășurare a acestui eveniment amenajarea standurilor de expunere se va face în data de 27 aprilie de la ora 09.00 până la ora 16.00. Deschiderea oficială va avea loc la ora 17.00. Aprovizionarea se va putea face între orele 07.00-09.00.
Agenții economici sunt obligați să se încadreze în orarul de funcționare al festivalului, respectiv 10.00 – 21.00 derulând activitate comercială.
Afișarea prețurilor produselor se va face în mod obligatoriu lizibil, în limba română și în moneda națională.
Agenţii economici au obligaţia de a preda pavilioanele puse la dispoziție de Casa de Cultură a Municipiului Timişoara în starea în care le-au preluat.
În caz de vreme nefavorabilă agenţii economici își asumă eventualele daune cauzate produselor comercializate. În vederea aprovizionării și accesului cu vehiculele pentru transport marfă, se vor trimite taloanele mașinilor, unde se va specifica denumirea comerciantului și numărul de înmatriculare la adresa de mail: boe@primariatm.ro


Primăria Municipiului Timişoara împreună cu Casa de Cultură a Municipiului organizează în perioada 27 aprilie - 29 aprilie 2018, a treia ediție a Festivalului florilor - Timfloralis.
Comercianţii interesaţi de a participa la Festivalul Timfloralis pot depune în perioada 26 martie – 13 aprilie 2018, la Primăria Municipiului Timişoara, la camera 12, Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, ghişeele nr. 8 şi nr. 9, pentru Casa de Cultură a Municipiului Timișoara (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 - 16:30 şi marţi 08:30 - 18:30) următoarele documente:
1. Prezentare a activității desfășurate și a produselor comercializate (text, foto, CD)
2. Necesarul tehnic (pavilion, masă, scaune)
3. Copie fizică și în format electronic a taloanelor mașinilor care vor face aprovizionarea
4. Copie xerox după actele firmei
5. Copie xerox după certificatul de producător flori vizat la zi / copie xerox după certificatul unic de înregistrare firmă
6. Copie xerox după cartea de identitate
Notă: copiile documentelor solicitate în format electronic se vor trimite la adresa de mail boe@primariatm.ro