Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

4 sfaturi utile pentru transportarea mărfurilor în cele mai bune condiții

4 sfaturi utile pentru transportarea mărfurilor în cele mai bune condiții

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
480

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Firmele de curierat și cele din domeniul logistic își desfășoară activitatea după niște reguli clare în ceea ce privește transportul mărfurilor, astfel încât încărcătura să ajungă în siguranță la destinație. Noi au consultat un ghid al unuia dintre cei mai cunoscuți operatori români din domeniul logisticii și am făcut un rezumat al celor mai importante recomandări de care să ții cont când transporți marfă.

Ambalează fiecare produs

Prima regulă de care trebuie să țină cont un transportator care se respectă este legată de ambalarea corespunzătoare a mărfurilor. Fiecare produs se ambalează în mod corespunzător, pentru a fi protejat pe timpul transportului, dar și pentru a putea fi depozitat corespunzător, alături de celelalte colete. Dimensiunea ambalajului trebuie să corespundă cu cea a produsului, iar la interior se adaugă materiale de umplere pentru ca marfa să nu se miște în cutie. Mărfurile pot fi ambalate fie în cutii de carton cu strat dublu, fie în cutii de lemn sau carcase din materiale rezistente, care se umplu la interior cu polistiren, burete, spumă poliuretanică sau folie cu bule. Nu în ultimul rând, trebuie să te asiguri că ambalajele rămân bine închise pe timpul transportului, iar pentru asta poți folosi bandă adezivă sau folie protectoare.

Folosește un vehicul adaptat

Nu este suficient să-ți cumperi o dubă și să te apuci să transporți orice fel de marfă, întrucât vehiculul trebuie să fie și adaptat pentru o astfel de activitate.Rafturile auto Ford de la Store Van sunt o dotare extrem de importantă pentru un astfel de vehicul de transport, fiind disponibile în mai multe variante de montaj, în funcție de necesități. Totodată, oferta poate fi și personalizată, modificând dotările disponibile, astfel încât să corespundă perfect cu cerințele clientului. Deosebit de important este să respecți limitele de greutate și dimensiunile recomandate de producătorul vehiculului, evitând supraîncărcarea.

Asigură stabilitatea în timpul transportului

Coletele trebuie să fie bine fixate pentru a nu se deplasa în interiorul vehiculului în timpul transportului, evitând astfel deteriorare lor. În plus, acestea ar putea pune în pericol chiar siguranța deplasării, cauzând accidente datorate pierderi controlului direcției. La acest capitol, rafturile speciale de care aminteam mai sus au un rol esențial, făcând posibilă fixarea coletelor. Totodată coletele de mari dimensiuni și cele amplasate pe paleți trebuie să fie ancorate cu ajutorul unor chingi.

Valorifică la maxim spațiul disponibil

Coletele cu mărfuri nu se depozitează de-a valma în vehiculul de transport, ci aranjate cu atenție, astfel încât să beneficiezi de tot spațiul pe care îl ai la dispoziție. Din acest motiv, ambalajele trebuie să aibă o formă care să permită stivuirea acestora, având grijă ca piesele mai fragile să fie așezate deasupra, iar cel care pot suporta sarcini mai mari, dedesubt. Dacă transporți o cantitate mai mare de marfă, cu ajutorul unui camion, mărfurile trebuie să fie stivuite pe paleți, care permit o manipulare mai ușoară a unui număr mare de colete. În acest caz, trebuie să de asigură că mărfurile sunt stabile atât în ambalaj, cât și pe paleți, iar aceștia sunt bine ancorați.

Dacă sunt mai multe cutii stivuite pe un palet, acestea trebuie să fie separate cu plăci de carton, iar pentru mai multă siguranță, se recomandă înfășurarea paletului în folie protectoare. Pentru coletele mai ușoare, poți folosi paleți de carton, care sunt de unică folosință, iar dacă dorești un material mai rezistent, poți folosi paleți de plastic. Cel mai des utilizați sunt însă paleții de lemn, care pot suporta sarcini mari și sunt reutilizabili.

În concluzie, siguranța trebuie să primeze, indiferent de tipul de marfă pe care o transporți, cel mai important fiind ca toate coletele să ajungă intacte la destinatar, la fel ca și produsele din interior.

Sursa foto: unsplash.com/photos/i2I0_u98Rh4

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro