Timisoara

Timișoara are cea mai mare piață de birouri din țară, după Capitală

Timișoara are cea mai mare piață de birouri din țară, după Capitală

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
1072

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Banatu-i fruntea! Timișoara se află pe primul loc în topul suprafețelor de birouri închiriate în orașele mari în 2016, cu excepția Capitalei. Orașul nostru a fost ținta mai multor companii multinaționale mari, care au închiriat sedii de birouri în clădiri noi de birouri, cumulând în total 35.795 mp, cea mai mare suprafață de birouri tranzacționată în România, după Capitală.

Cine a închiriat cele mai mari spații de birouri în Timișoara


În cele mai mari suprafețe de birouri închiriate în orașul după Bega se mută companiile Atos, Autoliv, Alcatel, Continental, ACI, Huawei, Carpatair, Toluna, Sustainalytics și Deloitte.
Marii chiriași au ales să se mute în proiectele de birouri Bega Business Park, City Business Center și OpenVille. Alcatel Lucent a închiriat 10.134 mp în proiectul Bega Business Park, aceasta fiind cea mai mare tranzacția de birouri din Timișoara în 2016.
Proiectul OpenVille a fost și el vedetă în 2016, având numărul cel mai mare de contracte de închiriere semnate, care în total acoperă o suprafață de 14.373 mp.

„Acest succes al orașului Timișoara în 2016 se datorează și faptului că au fost livrate sau sunt în curs de livrare spații de birouri de calitate, la standard internaționale, în proiecte mari, de avergură, care dispun de toate facilitățile de lucru comparabile cu marile centre europene. Estimăm că și în 2017 interesul pentru piața de birouri din Timișoara se va menține la cote înalte”, declară Alexandru Petrescu de la ESOP Consulting l CORFAC International.

Mai multe detalii despre proiectul de birouri OpenVille si alte clădiri de birouri din Timișoara, cu tarife bune în 2017, găsiți pe site-ul nostru.

http://www.esop.ro