Referendum pentru familie
Timisoara

Timisoara Business Days

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 8 luni si 4 zile
Apartine de
Timisoara
Vizualizari
4748

Voteaza & Distribuie

Descriere

Timisoara se pregateste sa devina capitala antreprenoriatului din Europa, cu 4 ani inainte de a deveni Capitala Culturala a Europei in 2021.

Pe durata celor 2 zile vor fi 60 de manifestari dedicate dezvoltarii abilitatilor de antreprenoriat, management, leadership, coordonarea resurselor umane, vanzari, marketing, relatii cu clientii, dezvoltarea afacerilor, dezvoltare personala la care vor conferentia peste 120 de speakeri din tara si strainatate si la care sunt asteptati sa participe peste 1.200 de antreprenori, manageri si profesionisti din Romania, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Grecia, Italia, Olanda, Germania, Austria, Anglia, Irlanda, Elvetia, Israel, Ghana, Rusia, Nigeria, Moldova.
Evenimentul va fi gazduit de Teatrul National Timisoara si Hotel Timisoara si ii are ca sustinatori locali si coorganizatori pe Clinicile Medici's Timișoara, BMW Timisoara. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primaria Timisoara.

Evenimentul este insotit de 3 evenimente speciale:
- Business Days Junior Edition - un concurs de leadership si arta exprimarii pentru copii din gimnaziu si liceu
- BusinessDriveStartUP 2017 editia Timisoara - un concurs de pitching si simulator de business pentru startup-uri si care este insotita de 8 sesiuni speciale dedicate dezvoltarii spiritului antreprenorial pentru cei la inceput de drum
- Produs in Banat - un eveniment gastro-cultural dedicat incurajarii, dezvoltarii si promovarii micilor producatori, mestesugari si antreprenorilor rurali si care le ofera pe langa expunere si promovare pe platforma Business Days, acces la mentori si finantatori si posibilitatea de a primi sfaturi de dezvoltare a afacerii.