Timisoara

Timisoara, REGINA la nationalele indoor de tenis sub 14 ani

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
501

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Timișoara are viitor în tenis. O demonstrează tinerele speranțe ale sportului alb din oraș, care se remarcă la fiecare concurs. Smaranda Corneanu (13 ani, Sport4Fun Timișoara) și Nini Dica (13 ani, Sport 4Fun Timisoara) au castigat probele de simplu a Campionatelor Naționale de Iarnă U14.
Smaranda Corneanu a învins-o în finală pe Roxana Manu (cu 6-2, 6-0), iar Nini Dica pe Filip Jianu, într-o partidă care a durat aproape 3 ore, demnă de o finală între principalii favoriţi, cu răsturnări de scor, cu tie-break şi mingi lungi şi spectaculoase de joc (scor 6-7/1, 6-3, 6-4).
În finalele mici, Andreea Velcea (tot de la Sport 4Fun Timisoara) a trecut de Alessia Ciuca (scor 16 63 61) și a urcat pe ultima treaptă a podiumului, iar Radu Macoivei de Radu Papoe(12 ani), (cu 6-3, 6-2).
Jucătorii care s-au clasat pe primele trei locuri au primit medalii și diplome, iar campionii naționali și câte un trofeu.
În plus, perechile Smaranda Corneanu/Andreea Velcea (Sport 4Fun Timisoara) și Nini Dica/Filip Jianu (Sport 4Fun Timisoara/Dinamo Bucuresti) sunt actualii campioni nationali in proba de dublu.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro