Timisoara

TimMED 2019

Detalii

Social links
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
716

Voteaza & Distribuie

Descriere

Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș, lansează prima comunicare a celui mai important eveniment de educație medicală regională TIMMED 2019. Conferința se va desfășura la Timișoara, în perioada 7-9 martie 2019.
Evenimentul va include prelegeri, sesiuni de postere, ateliere de lucru și discuții deschise, care se așteaptă să îmbunătățească cunoștințele în domeniu și să conducă la o mai bună înțelegere a nevoilor actuale ale educației medicale din zona noastră și din străinătate.

Sperăm cu adevărat că Conferința TIMMED 2019 va fi de ajutor în special pentru studenții și tinerii profesori implicați în predarea programelor de sănătate. Conferința TIMMED 2019 propune ca temă principală implicarea elevilor în educația medicală, bazată pe nevoile și așteptările lor, ca punct de plecare pentru redefinirea predării în învățământul medical.

Mai mulți specialiști în domeniu ca Prof. Geoff Norman (Canada), Prof. Anita Rieder (Austria), Anca Buzoianu (România), Richard März (Austria), Ferenc Bari (Ungaria), Constantin Șora (Austria), Gottfried Csanyi ), David Taylor (Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite) și-au confirmat deja prezența la TIMMED 2019 ca o garanție de înaltă calitate a unui astfel de eveniment.