Timisoara

Tinerii de azi Comunica

Tinerii de azi Comunica

Detalii eveniment

Telefon
0733020752
Social links
Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
357

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 24 aprilie 201816.00-19.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cat de mult te cunosti pe tine insuti?
Indiferent de cum raspunzi la aceasta intrebare, in acest workshop, vei descoperi si lucra pe noul tu!
Vei putea sa lucrezi pe mintea si emotiile tale, pe curajul de a comunica cu oricine!
Vei invata cum afecteaza limbajul nostru nonverbal o situatie, si cum putem controla toate acestea pentru a excela si nu doar a supravietui.

Despre Trainer:

Oana Joumah, trainer de public speaking, vorbitor TEDx, castigatoare a locului I de 3 ori pe Timisoara la concursul de public speaking Toastmasters, si a locului II pe Romania, Bulgaria, si Moldova.

Pasionata de public speaking, si de mecanismele de gandire, doreste sa ajute pe cat mai multe persoane sa constientizeze cum functioneaza ca oameni si sa inteleaga puterea pe care o are fiecare, acesta fiind primul pas in a lua decizii intr-un mod mai constient, si in a deveni o versiune tot mai buna a noastra.

Participarea este gratuita!
Completeaza acest formular, pentru a sti ce subiecte sa abordam mai in detaliu =>
https://goo.gl/forms/q1i3BckL8q82PYLv1

Această activitate este un proiect câștigător al programului Com’On Timișoara 2017, organizat și implementat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, cu finanțare din partea Primăriei Municipiului Timișoara prin programul de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activități nonprofit culturale și de tineret de interes local conform HCL 40/29.07.2016 și cofinanțare din partea BCR (Banca Comercială Română). Proiectul a fost inițiat împreună cu sprijinul acordat de către Grupul PONT, inițiator al programului cu același nume din Cluj-Napoca.

Lista câștigătorilor concursului: http://timisoara.com-on.ro/noutati/lista-castigatorilor