Timisoara

Top 5 aplicatii mobile utile timisorenilor

Top 5 aplicații mobile utile timișorenilor

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 5 ani si 5 zile
Vizualizari
4471

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Aplicațiile mobile câștigă, pe zi ce trece, din ce în ce mai mult teren, fiind folosite de tot mai mulți utilizatori de device-uri mobile. Având inițial ca scop principal divertismentul, dezvoltatorii se îndreaptă din ce în ce mai mult spre latura utilă a aplicațiilor, acestea devenind din ce în ce mai utilizate și mai folositoare în viața de zi cu zi. Iată, așadar, topul celor mai utile aplicații pentru timișoreni:

1. Timișoara City App
O aplicație bine făcută și foarte utilă timișorenilor, care reunește toate evenimentele importante ce au loc în oraș, locații importante și de interes, dar și recomandări de produse și servicii folositoare. Interfața este bine gândită și realizată, utilizarea aplicației fiind facilă și plăcută.
Timișoara este cel de-al treilea oraș care beneficiază de această aplicație, după Sibiu și Cluj-Napoca. Mai multe informații despre aplicație puteți afla accesând site-ul dezvoltatorului, compania Eventya din Sibiu. De asemenea, puteți descărca gratuit aplicația Timișoara City App de pe App Store sau Google Play.

2. HipMenu
Cea mai cool aplicație de comandat mâncare din România, devenită, în scurt timp de la lansarea în Cluj, liderul local de piață în domeniu, este acum disponibilă și în Timișoara. Aplicația hipMenu reunește meniurile celor mai bune restaurante din oraș, timișorenii având posibilitatea de a comanda online meniul pe care îl doresc livrat, gratuit, la domiciliu sau la locul de muncă sau pe care vor să-l ia personal, la pachet, direct de la restaurant.
De remarcat sunt atât design-ul modern și atractiv, cât și interfața aplicației, foarte inspirată, prietenoasă și funcțională. Aplicația a fost dezvoltată de o echipă de tineri clujeni, coordonați de compania americană Cloud Treats.
Mai multe informații despre aplicație puteți afla accesând site-ul www.hipmenu.ro. De asemenea, puteți descărca gratuit aplicația hipMenu de pe App Store sau Google Play.

3. Transport Public Timișoara
O aplicație interesantă și utilă, cu ajutorul căruia utilizatorul primește timpii de sosire în stație a mijloacelor de transport în comun, printr-un sistem de dispozitive instalate pe toate autobuzele, troleibuzele și tramvaie, fiind, totodată, menținută în mod permanent legătura cu serverele Regiei Autonome de Transport Timișoara (RATT).
Aplicația se bucură de un design reușit și de o interfață bine gândită, focusată pe un acces rapid și eficient la informație.
Aplicația este disponibilă utilizatorilor de Android și poate fi descărcată de pe Google Play.
Pentru mai multe informații, puteți consulta site-ul aplicației: http://mihaibalint.github.io/TimisoaraPublicTransport/.

4. SMS Parking Romania
Disponibilă în mai multe orașe ale tării, inclusiv în Timișoara, aplicația oferă șoferilor un real ajutor, aceștia având posibilitatea să plătească, prin intermediul ei, taxa de parcare, amenzile de circulație sau rovinieta. Aplicația se dovedește mai mult decât utilă, economisind timp și energie, fiind, de asemenea, foarte simplă și cu o interfață intuitivă.
SMS Parking Romania este creată de TPark și poate fi descărcată de pe App Store și Google Play.

5. Clever Taxi
Cea mai importantă aplicație de comandă taxi din România, Clever Taxi, lider de piață incontestabil, este accesibilă, începând cu această lună, și timișorenilor. Clever Taxi reunește cel mai mare număr de companii de taximetre, fiind, de asemenea, singura aplicația unde îți poți selecta compania preferată.
Începând cu luna august 2014, cu noua versiune a aplicației puteți beneficia de noi funcționalități, printre care posibilitatea de a plăti cursa de taxi direct cu telefonul mobil: prin SMS sau card bancar.
Aplicația este gratuită și funcționează pe toate sistemele de operare.
Puteți descărca aplicația de pe site-ul https://www.clevertaxi.com/ro/ sau de pe App Store, Google Play, Windows Phone Apps și BlackBerry App World.