Timisoara

Transfer de marca pentru BC Timisoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
504

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

A inceput constructia echipei alb-violete. Echipa masculină de baschet BC Timișoara a achiziționat o extremă din Bulgaria, Hristo Nikolov, care a mai jucat în România la Steaua (în sezonul 2010/11) și la U Mobitelco Cluj (2012/2013), potrivit site-ului formației bănățene.
Nikolov (născut la 2 oct 1985, în Burgas) a fost legitimat în sezonul trecut la formația slovenă Union Olimpija Ljubljana, cu care a evoluat în trei competiții, campionat, Liga Adriatică și Eurocup, într-un total de 49 de meciuri. Bulgarul mai are experiențe în Franța, la Pau Orthez (2013/2014) și în Ungaria, la Szolnok (11/12), cu care a câștigat campionatul și cupa și a jucat semifinala în EuroChallenge.
Nikolov a început baschetul la ȚSKA Sofia și a continuat la Lukoil Academic Sofia (2008-2010). În perioada august 2004 — ianuarie 2006, Nikolov a beneficiat de o bursă de baschet, în SUA, la Casper College.
Hristo Nikolov (200 cm, 108 kg), care a jucat în naționalele de tineret și de seniori ale Bulgariei, este recunoscut și pentru spiritul său antreprenorial, el având un website de baschet, bball.bg, și pentru sprijinul oferit organizațiilor de caritate, menționează sursa citată.
Echipa de pe Bega, care a primit invitația de a evolua în cupele europene, i-a mai transferat vara aceasta pe Nenad Milosevic (Inter Bratislava), jucător de origine sârbă care evoluează pentru naționala Slovaciei, pe pivotul muntenegrean Filip Barovic, care sezonul trecut a evoluat la KKE-Duna Aszfalt Kecskemet, și pe Florin Popa (Gaz Metan Mediaș).

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro