Timisoara

Triple Security

S.C. TRIPLE SECURITY S.R.L

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Proclamatia de la Timisoara, nr. 7, biroul 18
Telefon
0356178449
Fax
0356178449
Web
www.triple-security.ro
Categorie
Paza si protectie
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
2653

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Triple Security Timisoara

Triple Security este o societate cu răspundere limitată, persoană juridică română, înregistrată la O.R.C. Timiş sub numărul J35/38/2006, având CIF RO 18272440.
Triple Security este furnizor de servicii de securitate privată de paza a obiectivelor, bunuri şi valori şi consultantă pentru aceste domenii.
Atât personalul de conducere cât şi agenţii de pază sunt atestaţi de Ministerul Transporturilor - Direcţia Generală a Aviaţiei Civile si Direcţia de Securitate Aeronautică obţinând certificări în „Securitatea aviaţiei civile”,”Controlul accesului, supravegherea şi patrularea la aeroport” şi „Supervizarea controlului accesului, supravegherii şi patrulării la aeroport”.
Societatea dispune de cadre calificate atât la nivelul conducerii cât şi al agenţilor de pază şi ordine avizaţi, instruiţi şi atestaţi, în măsură de a răspunde solicitărilor beneficiarului.
Personalul de pază deţine atestat profesional şi este atent selecţionat în conformitate cu legislaţia muncii şi a prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor. Agenţii de pază deţin certificate de calificare, au experienţă în acest domeniu şi urmează, în continuare, programe de pregătire şi perfecţionare pentru a fi capabili în orice moment să facă faţă variatelor probleme de securitate ce apar în activitatea lor, cât şi pentru prestarea unor servicii de calitate la nivelul exigenţelor beneficiarilor.
Serviciul de pază local prin factorul uman se adresează în special obiectivelor care necesită supravegherea spaţiului exterior sau interior al amplasamentului, locuri cu risc de producere a actelor de violenţă sau de tulburare a liniştii şi ordinii publice, iar prezenţa umană este necesară pentru luarea rapidă a deciziilor în caz de forţă majoră.