Timisoara

Tundrea si Asociatii

C. I. Buruga Valentin

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Eugeniu De Savoya, nr. 4
Telefon
0256/220828
Fax
0256/220828
Web
www.mitrangm.tripod.com
Categorie
Cabinete/Societati avocatura
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
1918

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tundrea si Asociatii - societatea civila de avocatura

Societatea civila de avocatura "Tundrea & Asociatii" a fost infiintata in anul 1996 de un grup de avocati romani specializati in drept comercial, dreptul muncii, drept vamal, drept financiar-bancar, drept fiscal, al caror nivel profesional si experienta acumulata constituie cartea noastra de vizita.
Societatea noastra detine un nucleu permanent de angajati competenti, cat si un grup de colaboratori certificati pentru consultatiile ce implica activitatea eficienta.
Activitatea de consultanta economico-financiara se adreseaza deopotriva persoanelor private cat si intreprinzatorilor, investitori in domenii care necesita imperios adoptarea legislatiei statului roman in conformitate cu legislatia comunitara.
Societatea noastra este membra a Baroului Timis avand o experienta ampla, incununata de succese in domeniul restructurarii in vederea reabilitarii economico-financiare, reorganizarii judiciare, dar si o buna recuperare si valorificare in domeniul lichidarii.
Suntem pregatiti sa oferim solicitantului solutii comerciale, financiare, fiscale, vamale sau bancare pentru ca rezultatul sa respecte criteriile de eligibilitate impuse de legislatia actuala.
Cu probitate putem realiza evaluarea viabilitatii economice abilitati in activitatea operationala si raportari de performante financiare efective.
Punem la dispozitia potentialilor beneficiari informatii si comentarii cu privire la reglementarile nationale in vigoare, precum si legislatia si standardele nationale in concordanta cu legislatia Uniunii Europene si la efectele pe care acestea le pot avea asupra activitatilor operationale derulate in cadrul proiectelor.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Localitate: Timisoara
Tip: Societate Civila Profesionala
Zone din Timisoara: Cetate