Timisoara

Tura ciclista banateana “Verde pentru Biciclete”

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 2 ani si 3 zile
Vizualizari
3104

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 septembrie 20179:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2017 nr. 6
16 septembrie 2017

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 16 septembrie 2017, cea de-a șasea și totodată ultima tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.
Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este stația de autobuz de la AEM, ora 09:00. Îi invităm pe bicicliștii iubitori de ture să ne însoţească de la ora 09:30pe traseul: AEM - Urseni - Lunca Timișului - Șag - Sânmihaiul Român - La Livada - Timișoara. Lungimea traseului este de aproximativ 50 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.
Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip mountainbike, corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.
Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene sau 0751029494, persoana de contact: Victor Moisa coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.
Această tură bănățeană este cea ultima dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.
Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.
Vă aşteptăm cu drag la ultima pedalare în afara orașului, marca VpB din acest an,

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta