Timisoara

Tura ciclista banateana “Verde pentru Biciclete” nr. 6/ 2016

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Apartine de
Verde pentru biciclete
Vizualizari
2469

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tura ciclistă bănățeană VpB nr. 6 / 2016
Verde pentru Biciclete organizează sâmbătă, 24 septembrie 2016, cea de-a şasea tură bănățeană din acest an. Locul de întâlnire este stația de autobuz de la AEM, ora 09:00.
Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 09:30 pe traseul: AEM - Urseni - Moșnița Nouă - Moșnița Veche - Bucovăț - Bazoşu Nou (Parcul Dendrologic) - retur. Lungimea traseului este de aproximativ 50-60 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.
Este un traseu accesibil tuturor tipurilor de biciclete, însă corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştiide protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.
Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene.
Această tură bănățeană este a ultima dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.
“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.

Filtre

Perioada: Luna curenta