Timisoara

Tura ciclista banateana “Verde pentru Biciclete”

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 5 zile si 9 ore
Apartine de
Verde pentru biciclete
Vizualizari
2602

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2017 nr. 3
22 iulie 2017

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 22 iulie 2017, cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.
Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Locul de întâlnire este Muzeul Satului, ora 08:00. Îi invităm pe bicicliștii iubitori de ture să ne însoţească de la ora 08:30 pe traseul: Muzeul Satului - Giarmata VII - Giarmata - Ianova - Lac acumulare Ianova - Pădure Ianova - Herghelie Herneacova - Bencecu de Sus - Giarmata - Giarmata VII - Muzeul Satului. Lungimea traseului este de aproximativ 75 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 8 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu spre avansat, dată fiind distanța. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.
Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.
Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene.
Această tură bănățeană este cea de-a treia dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.
Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.