Timisoara

Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2016 nr. 1

Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2016 nr. 1

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
462

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

“Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 8 mai 2016, prima tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.
Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa Verde pentru Biciclete (Platforma Timco), la ora 09:30. Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 10:00 pe traseul: platform Timco - pista Bega – Utvin – Săcălaz -retur. Lungimea traseului este de aproximativ 40 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură lejeră, permisivă tuturor categoriilor de vârstă și experiență.
Este un traseu accesibil bicicletelor de oraș și de tip mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară.
Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.
Această tură bănățeană este prima dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.
“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.
Vă aşteptăm cu drag la prima pedalare de weekend marca VpB din acest an,
Romina Faur
Project Manager “Verde pentru Biciclete”
contact @ pedaleaza.ro/ www.pedaleaza.ro
Tel: 0744614156