Timisoara

Ucis de cruce


Detalii

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
3

Voteaza & Distribuie

Descriere


Descoperire macabră într-un cimitir din Timişoara! O echipă de muncitori a găsit cadavrul unui bărbat dispărut în urmă cu câteva zile. Trupul neînsufleţit era sub o piatră funerară. Primele verificări indică faptul că victima, a aprins o lumânare la un mormânt, când crucea din spatele său s-a prăbuşit peste el.
Bărbatul dispăruse de la finele săptămânii trecute. Duminică, familia a anunţat poliţia de dispariţia bărbatului. Trupul său a fost descoperit din întâmplare de nişte muncitori.
Nenorocirea s-a produs în Cimitirul Eroilor, unde victima încerca să aprindă o lumânare la căpătâiul unui apropiat. Cel mai probabil omul s-a dezechilibrat, iar piatra funerară din spatele lui a căzut peste el.
Poliţiştii au avut nevoie de ajutorul muncitorilor din cimitir pentru a ridica piatra grea de aproape 300 de kilograme.
Din cauza temperaturilor ridicate, cadavrul era într-o stare avansată de putrefacţie.
Oamenii care au rude îngropate în Cimitirul Eroilor din Timişoara se aşteaptă oricând şi la alte tragedii similare. Pentru că, spun ei, pietrele funerare sunt adevărate pericole.
Trupul neînsufleţit al bărbatului care a murit strivit de piatra funerară, a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.
Valerica Gheorgheci
Taguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro