Timisoara

Un Altfel de Targ de Craciun

Un Altfel de Targ de Craciun

Detalii targ/expozitie

Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
412

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 9 decembrie 201710:00-18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte (CASCICOP) în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială (DAS) din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) și Centrul de Zi Dumbrăvița, organizează în 9 decembrie, orele 10-18, evenimentul cu titlul ”Un Altfel de Târg de Crăciun”, ce va avea scop caritabil.

Va fi un eveniment în care producătorii locali, și nu numai, se vor reuni pentru a-și face cunoscute produsele și pentru a se alătura proiectului social ”Implică-te și schimbă destine” (proiect derulat de CASCICOP). Un număr de peste 40 de mămici, din comunitatea locală, vor participa în calitate de expozanți. Vor fi multe lucruri de calitate și dintre cele mai diverse (ornamente florale, cărticele senzoriale pentru copii, produse cosmetice, cele mai delicioase prăjituri, miere, tăieței, etc.).

Concret, expozantii, la finalul târgului vor face o donatie din vânzări (fiecare cat dorește, suma nefiind una impusa). Donații vor putea face si participanții în calitate de cumpărători. La final, toate donațiile se vor materializa în alimente de bază care vor ajunge in casele a peste 100 de copii care trăiesc in familii defavorizate (la limita subzistentei), beneficiari ai CASCICOP și Centrul de Zi Dumbravita.

Orice persoană este binevenita, indiferent ca va fi expozant sau cumpărător. Toți participanții vor trăi bucuria de a fi parte din magia Crăciunului care pentru copii înseamnă și cadouri. Este important că, la finalul evenimentului, împreună vom reuși să aducem bucurie în casele unor copii la care Moș Crăciun nu prea ajunge.

Se pot dona și jucării de pluș (noi sau în stare foarte bună, fără urme de uzură), de asemenea, pot fi donate și alimente neperisabile.

Avem ocazia, ca împreună, să organizăm un Altfel de Târg de Crăciun!

Pentru orice informații despre eveniment puteți trimite un e-mail la adresa: academia.mamicilor@yahoo.com

P.S. În cadrul evenimentului se vor organiza ateliere pentru copii, vor fi invitați speciali și se va organiza o tombolă cu premii oferite de expozanți.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta