Timisoara

Un Campion Mondial antreneaza copiii in Timisoara la Eliana Club

Detalii articol

Web
http://www.eliana​club.ro/
Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1956

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Desi s-ar putea crede ca odata cu secolul XXI au inceput sa dispara cu totul valorile autentice din tara noastra, cineva demonstreaza contrariul. In fiecare Marti si Joi, la Eliana Club, Sensei Dan Pandur este indrumatorul copiilor pe Calea Intelepciunii - Judo.
Dublu Campion Mondial la Judo veterani si Campion European, Sensei Dan dezvolta abilitatile motrice, de autoaparare dar si de gandire ale copiilor cu varste intre 3 si 12 ani. Copiii il indragesc mespus, il au ca exemplu pozitiv si sprijin.
Cursul de Judo Eliana Club se adreseaza in principal copiilor, insa exista si o simpatica grupa de parinti care s-au inscris la beneficiile Judo. Se pot face cateva ore de acomodare, urmand ca apoi antrenamentul sa se desfasoare in fiecare Marti si Joi de la ora 18.00.


Despre ,,Familia Eliana,,

- After school Eliana - locul in care suntem siguri ca fiecare copil va gasi atmosfera ideala pentru a se dezvolta ca persoane. La noi copiii se pregatesc sa devina oameni extra-ordinari, oameni capabili sase descurce in viata tumultoasa pe care o traim.

- Eliana Club - un loc pentru toata familia: loc de joaca, pictura, muzica, dans, teatru, concursuri, ciocolata, baloane de sapun, si mai ales sa fie lasati sa se comporte ca niste copii.

- Cursuri de judo pentru copii - predate de campionul mondial Sensei Dan Pandur

Eliana Club Timisoara
Strada Mures, nr. 39 A
Telefon: 0733406623, 0757356499