Timisoara

Un_dead. O piesa mortala despre Bela Lugosi”, Asociația Barboncás din Szeged

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
147

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 22 februarie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Asociația „Barboncás” din Szeged prezintă vineri, 22 februarie, de la ora 19, „UN_dead” un spectacol despre Béla Lugosi, actorul din Lugoj devenit celebru pentru interpretarea lui Dracula la Hollywood. Spectacolul este realizat exclusiv cu marionete și obiecte de décor, în regia și interpretarea lui Kiss Ágnes. Reprezentaáia va avea loc la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, Sala Studio.
„Şi-a cărat sicriul în spate, s-a împiedicat şi a căzut în el.” – acesta este motto-ul spectacolului realizat cu diferite tehnici ale teatrului de marionete, care dezvăluie viaţa actorului născut în 1882 la Lugoj în nouă scene animate. Un spectacol horror, însă amuzant - „UN_dead” urmărește viața lui Béla Lugosi, care a fost actor și la Teatrul Național din Budapesta înainte de câștiga faimă în SUA datorită personajului Dracula.
Biletele costă 16 lei, respectiv 8 lei pentru elevi, studenți, pensionari, abonați și posesori card Cultura Plus. Spectacolul este recomandat spectatorilor peste 16 de ani și durează o oră, având traducere atât în română, cât și engleză. Informații și rezervări: ticket@tm-t.ro și 0752111803.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta