Timisoara

Un alt fel de Craciun - Un alt fel de Colind

Detalii

Telefon
0356469670
Web
www.bjt.ro
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
967

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 10 decembrie 201314:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Marti, 10 decembrie 2013, ora 14.00. Biblioteca Judeteana Timis va invita la Cafe Text, Bastion Theresia, corp A, pentru a lua parte la vernisajul expozitiei "UN ALT FEL DE COLIND". Expun copiii din cadrul Fundatiei "Siguranta Pentru Copii in Romania" din comuna Checea, Judetul Timis. Evenimentul se afla la cea de-a V-a editie.

Pe sevalete va asteapta lucrari ale tinerilor, din cadrul fundatiei, realizate in diferite tehnici: grafice, picturale si mixte.
Lucrarile sunt rodul practicii de voluntariat in domeniul artelor plastice si decorative coordonate de catre Borontea Veronica-Jeanina, prep. univ. drd. al Facultatii de Arte si Design Timisoara, si de Mihaela Timea Don, masterand Grafica Publicitara, din cadrul aceleiasi facultati.

Si anul acesta, copiii din cadrul fundatiei, se vor bucura de prezenta actritei Ana- Maria Pandele, Presedinte al Asociatiei Culturale Pentagon, care le-a impartasit din experienta sa.

Fundatia, administrata de Bugarschi Daniel, a fost infiintata in anul 1999 si ii are ca membrii fondatori pe Herbold Mariane si Herbold Lutz, care vor fi prezenti, si in acest an, la eveniment.

In deschiderea vernisajului, vor dansa cursantii Clubului de Dans Sportiv “ Magnum Team” : Alexandra Szuromi si Patrik Imbrescu; Ioana Bianca Mesesan si Mircea- Ionut Pandele.

Programul muzical este oferit de Societatea Internationala de Studii Muzicale, partener al Bibliotecii Jutetene Timis.
Daca veti fi alaturi de noi, veti avea bucuria de a asculta: Paul Creston - Rustic Dance – interpretat de Vlad Oros, pian; Ch. Gounod - Ave Maria, interpretat de Roxana Badila, soprano; V. Bellini - Angiol di pace, DUET, in interpretarea Roxanei Badila si a Eugeniei Gyuris; C. Franck - Panis angelicus, DUET, in interpretarea lui Abigail Stanceanu si a Ligiei Tiponut, la pian: prof Anda Carmen DRAGAN. Instruirea muzicala este asigurata de prof. Diana Gabriela MATEI.