Timisoara

Un loc confortabil invidiat de vecini

Un loc confortabil invidiat de vecini

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
885

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Probabil că sufrageria este unul din cele mai uzuale spaţii ale casei încât aici citeşti, aici înveţi, te uiţi la programele şi serialele preferate sau faci alte activităţi. Mobila casei pe care ai ales-o până acum a avut un impact, dar cu timpul aceasta s-a îndepărtat de bunul gust al casei şi de cerinţele actuale ale pieţei în materie de decorare şi aranjare spaţială, încât acum este momentul potrivit să începi reorganizarea întregii case şi implicit a living-ului.

Sufrageria este locul care reflectă cel mai bine gustul unei persoane, personalitatea acesteia, precum şi calităţile în materie de aranjare şi decorare, astfel încât aici trebuie să punem un pic de efort extra pentru a o transforma în cel mai confortabil, elegant şi plin de armonie mediu.

Idei de aranjare a mobilei în sufragerie

Primul pas pe care trebuie să îl urmăm în aranjarea mobilei din sufragerie este să ne selectăm un punct de concentrare a atenţiei în întreaga cameră, punct care poate fi în orice colţ, de la geam şi până la masa centrală. Poate fi orice parte care reflectă stilul personal din întreaga casă, punct care se poate identifica cu câştigarea pe jumătatea luptei de reamenajare. Odată ce ai selectat punctul special al camerei este indicat să optăm pentru o mobilă living în ton cu personalitatea noastră, punct care să reflecte întreaga frumuseţe a camerei.

Un punct cardinal este să ne amintim că aranjarea mobilei nu este să aglomerăm întreaga sufragerie cu mobilă. Atunci când alegem mobilă pentru living este foarte important să avem o idee de amenajare în minte, idee care să îmbine plăcutul cu utilul şi să meargă pe principiul mai puţin e mai bun. Dacă aglomerăm camera, nu doar că vom avea mai puţin spaţiu, ci vom lua şi din frumuseţea acesteia, încât ne va fi destul de dificil să intrăm sau să ieşim din încăpere, sau să avem mai mulţi invitaţi simultan.

Fiecare camerǎ are forma şi dimensiunea ei încât este o problemă comună cum să facem faţă unui şir întreg de idei de amenajare, încât piesele de mobilier să fie aranjată prin divizarea încăperii, pentru a aduce şi un plus de intimitate şi de confort acesteia. De asemenea, poţi să pui un perete fals care să dividă încăperea, pentru a crea două secţiuni diferite, una normală şi personală şi una casual, în care îţi poţi caza oaspeţii. Pentru mai multe idei de acest gen te poţi inspiră din magazinele specializate de tipul arta mobilei, din reviste sau de pe internet.

În timp ce ne amintim că mai puţin este mai bine trebuie să ne gândim şi la decor, care este de asemenea important, încât să invăţăm cum să ne maximizăm spaţiul disponibil. Cheia succesului este să alegem acele piese de mobilier care au funcţii duble, precum rafturi de depozitare, mese fine cu semisertare, scaune-cutii de depozitare sau paturi-raft pliante, care te vor ajuta să păstrezi locul ordonat, aranjat şi în acelaşi timp să maximizezi spaţiul.

Aranjarea mobilei de sufragerie implică mai multă creativitate decât copierea altor idei, încât să obţii cel mai confortabil, călduros şi cu stil spaţiu din întreaga ta casă, care va stârni până şi invidia vecinului.

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0732941354