Timisoara

Vacanța a luat sfârșit, distracția continuă cu premiile câștigate, la Iulius Mall, în campania „BACK TO SCHOOL FUN”

Nou in Iulius Mall Timisoara: YOYOGHURT

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
316

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vacanța a luat sfârșit, distracția continuă cu premiile câștigate, la Iulius Mall, în campania „BACK TO SCHOOL FUN

La Iulius Mall Timişoara, mii de persoane au avut, odată cu începerea anului școlar, motive de bucurie.Scutere electrice hoverboard, smartwatches, biciclete, ochelari de realitate virtuală și alte 1.800 de premii au ajuns la clienții care au participat la campania „BACK TO SCHOOL FUN”.

La extragerile săptămânale, Crenguța Cerasela Rusu (comuna Fârliug, jud. Caras Severin), Daniel Valentin Deak (Timișoara) și Adrian Dumitrășconiu (Timișoara) au câștigat câte un smartwatch, iar Ștefan Ionuț Lupu (localitatea Erghevita, jud.Mehedinți), Zoran Stoienov (Timișoara) și Robert Cârdei (Timișoara) au fost recompensați cu câte o bicicletă. Cu hoverboard-urilor câștigate, drumurile pe care le vor face în această toamnă vor fi mai ușoare și mai distractive pentru Roxana Toader, Gabriela Răducan și Ion Chichere, toți din Timișoara.

Cumpărăturile făcute la Iulius Mall le-au adus altor mii de clienți premii garantate, care au constat în: ochelari Virtual Reality 3D Cardboard, băuturi răcoritoare, invitaţii să experimenteze lumea virtuală la insula The Hub din mall şi vouchere la policlinica Regina Maria.

Evenimentele şi campaniile atractive vor completa întreaga toamnă oferta complexă de shopping de la Iulius Mall Timișoara.