Timisoara

Valorile Olimpice - Punte intre generatii. O carte ce vorbeşte despre spirit olimpic, cultura, fair-play

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
826

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lansarea cărții ”Valori Olimpice”, scrisă de conferențiar universitar doctor Doina Moț a avut loc astăzi în Aula Academiei Olimpice Române – filiala Timiș (Bd. Mihai Viteazu, nr. 24). Au fost prezenţi membri ai Academiei Olimpice Române, reprezentanţi ai Inspectoratului Școlar Județean Timiș şi ai DJST, invitaţi speciali din Turcia, campioane olimpice, iubitori de carte, cultură şi sport.
Distinsa doamnă Moț a fost director al Academiei Olimpice Române – filiala Timiș timp de 18 ani – ani plini de acțiuni semnificative pentru promovarea olimpismului în județul nostru. Personalitate olimpică de seamă, de altfel, participantă la Jocurile Olimpice de la Tokyo (1964), Doina Moț evidențiază în cartea ”Valori Olimpice - Punte între generaţii”, principiile după care s-a ghidat în cariera sa remarcabilă, principii care depășesc granițe de timp și spațiu.
Este o carte de suflet, este o carte de cultură, este o carte ce prezintă spiritul olimpic. Este un act de cultură şi o carte ce te face să te regăseşti ca persoană. Editura Brumar a scos la lumină acest volum, iar cartea se va ptea găsi şi în principalele librării din oraş.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro