Timisoara

Vara 2017 la Fundatia „Pentru Voi”

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
150

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vara 2017 la Fundatia „Pentru Voi”

Taberele şi excursiile organizate pe perioada verii au devenit o traditie la Fundatia “Pentru Voi”. Pentru cei mai mulţi dintre beneficiarii noştri, acestea reprezintă singura oportunitate de a iesi din Timisoara si de a se bucura de farmecul muntelui, de a se relaxa şi de a vizita locuri noi in compania colegilor. Datorită nevoilor speciale ale beneficiarilor cu dizabilitati intelectuale, ei sunt insotiti de pedagogi sociali, de psihologi si de medic.
Taberele, la care vor participa în jur de 100 de beneficiari şi personal de specialitate, se vor desfăşura în două serii, în perioadele 10-15 iulie si 17-22 iulie 2017, în Sasca Montana, jud, Caras Severin.
Drumeţiile, jocurile, competiţiile artistice şi sportive, serile de dans, focul de tabără şi voia bună, sunt toate incluse în program.
În perioada 24 iulie-7 august, centrele de zi “Împreună” şi “Orizonturi Noi” vor fi închise, centrul de zi “Ladislau Tacsi”, locuinţele protejate şi centrul Respiro vor funcţiona normal în această perioadă.