Timisoara

Vernisaj pictură "The Journey" - Carine Arnakis

Detalii

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
271

Voteaza & Distribuie

Descriere

"The Journey" este despre oameni, despre locuri reale și imaginare, despre viața de nomad în doi și casele pe care le schimbăm atunci când călătorim în plan fizic, precum și despre călătoria spre interior, din dorința de a ne întelege, și de a învăța să ne acceptăm și să ne iubim. Este despre acasă, care este un sentiment si poate fi regăsit în mai multe locuri. Este despre anotimpuri, schimbare și despre cum viata ne ține veșnic în mișcare.

Carine Arnakis este din Timișoara, unde a absolvit Facultatea de Arte si Design, Master Grafică Publicitară și de carte. Pasiunea pentru desen a descoperit-o încă de pe vremea când avea 3 ani și mâzgâlea pereții din spatele perdelelor din camera bunicii.
Centrul de interes în lucrările sale îl reprezintă figura umană, de cele mai multe ori cea feminină, fiind o veșnică sursă de inspirație. Însă ceea ce o inspiră cel mai mult sunt: culoarea si gamele de culori, alături de pattern-uri vegetale, dar si geometrice, elemente din folclorul internațional, fauna și flora, moda anilor 60, călătoriile.