Timisoara

Vernisaj expozitie Fenomen de trecere

Vernisaj expozitie Fenomen de trecere

Detalii expozitie

Telefon
0733380190
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
497

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 20 mai 201517:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Expoziţia Fenomen de tranziţie, născută din pasiunea comună pentru artă, reuneşte artişti ai Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara, secţiile Pictură şi Sculptură (Licenţă şi Master).
Creaţiile tinerilor artişti de la Facultatea de Arte şi Design stau sub semnul elementului proteic al existenţei omeneşti în societatea contemporană de consum. Toate mărturisesc o trecere,o tranziţie de la un aspect la altul, a fiinţei umane, în condiţiile dificultăţii păstrării unei identităţiunitare, în contact cu lumea postindustrială.

De la arta abstractă la cea figurativă,Fenomen de tranziţie, este structurată cu o serie de picturi şi sculpturi captivante, ce prezintă un set de ipoteze specifice, vizuale şi spaţiale, ce “captează” lumea din jurul nostru.

Lucrările, atât cele bidimensionale, cât şi sculpturile, vorbesc despre confruntarea lor cu timpul, exprimând forţă de concepţie, ca atribut al purităţii vârstei, sensibilităţi impregnate de o blândeţe transpusă în tandreţea culorilor, o percepţie originală şi atentă a lumii frumosului.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta