Timisoara

Victorie importanta pe teren propriu pentru BCM Danzio Timişoara

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
368

Voteaza & Distribuie

Descriere

BCM Danzio Timișoara și-a respectat statutul de favorită și a câștigat meciul din etapa 20 cu Nova Vita Târgu Mureș, scor 89-63. După un prim sfert terminat la egalitate, 13-13, bănăţencele au crescut presiunea și s-au distanțat în actul secund, adjudecat cu 30-12. Și sferturile următoare le-au revenit alb-violetelor, cu 20-15 și 26-23.
Biljana Pesovic a fost coșghetera partidei, cu 20 de puncte, la care a adăugat 7 recuperări. Marta Fodor a urmat-o, cu 16 puncte. Milena Marjanovic a încheiat din nou în double-double, cu 15 puncte și 12 recuperări. Aproape de double-double a fost și Milana Zivadinovic, cu 10 puncte și 9 assist-uri. Au mai înscris: Adina Stoiedin – 8 puncte (7 recuperări), Tunde Kilin – 7 puncte, Vedrana Kecojevic – 5 puncte (6 recuperări), Dora Ardelean – 4 puncte, iar Christina Zidaru și Gabriela Necula – câte 2 puncte.
Cu a 8-a victorie în campionat, BCM Danzio a adunat 28 de puncte și ocupă poziția a 9-a cu șanse la accederea în play-off. Deoarece mai multe jucătoare din lotul oltencelor vor participa la turneul junioarelor, partida din etapa 21, care urma să se desfășoare săptămâna viitoare la Craiova a fost reprogramată pentru începutul lunii martie.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro