Timisoara

Victorie mare pentru BC Timisoara in meciul cu Dinamo

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
305

Voteaza & Distribuie

Descriere

Leii spera pana in ultima runda. Echipa banateana și-a dublat numărul de victorii din acest sezon într-o jumătate de săptămână: alb-violeții au oferit supriza astăzi, victorie acasă, cu Dinamo București, 82-77, și leagă două succese pentru prima oară în acest campionat, după 99-87, sâmbătă, la Mediaș.
Dupa 20-12 in primul sfert pentru oaspeti, se parea ca Dinamo va avea un meci usor pe bega. Diferenta a fost chiar mai mare, dar ferestete-te de Leul ranit... Banatenii au avut un sfert 3 fenomenal, 31-16 in 10 minute si nu au mai cedta initativa, castigand cu 82-77.
BC TIMIȘOARA - Dinamo București 82-77 (12-20, 20-17, 31-16, 19-24)
BCT: Djapa 26 puncte, 6 recuperări, Dundjerski 21 puncte, 5 pase decisive, Veselinov 12 puncte, Jeremic 11 puncte, 6 recuperări, Zivanovic 5 puncte, 4 recuperări, Milencovici 5 puncte, 4 recuperări, Toth 2 puncte, 4 recuperări.
Și Dinamo a avut doi jucători care s-au remarcat in mod deosebit: Sutalo 22, Marinov 20.
”Așa cum spuneam și înaintea partidei, Dinamo este un adversar dificil, solid, dar și atletic. Nu este ușor să evoluezi împotriva unor astfel de formații, căci au un joc foarte bun sub panou. Am încercat să-l contracarăm, dar Dinamo și-a impus ritmul în prima repriză, iar noi am fost nevoiți să atacăm aproape numai pozițional, ceea ce nu ne-a convenit. După pauză, ne-am putut face jocul și cred că meritam victoria. Puteam evolua mai bine în anumite momente, dar m-au mulțumit energia și atitudinea arătate în teren. Una peste alta, este un succes foarte important”
Nenad Mandic, antrenorul BCT

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro