Timisoara

Victorii frumoase pentru BCT si Timba Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
438

Voteaza & Distribuie

Descriere

BC Timișoara s-a impus în fața unui adversar valoros în etapa a V-a a primei ligi de baschet masculin. A fost 85-71 pentru „Lei”, care s-au impus în special datorită apărării. BC Timba și-a trecut în cont prima victorie din actuala ediție a Ligii Naționale, în compania echipei pe care o eliminase și din Cupa României, Universitatea Cluj. A fost un clar 94-54 pentru elevii lui Bogdan Murărescu.
Glen Dandridge a fost cel mai important marcator al lui BC Timba, cu 21 de puncte, urmat de Glazyrin 18, Hall 14, Brkic 11, Mijatovic 7, Filip 6, Andrieș 6, Csender 6, Nakic 3 și Costa 2. De partea cealaltă, căpitanul Mirel Dragoste a reușit 18 puncte, fiind, de departe cel mai bun jucător al clujenilor.
La BCT - Tg. Mureș, căpitanul Zlatko Jovanovic a fost, ca de fiecare dată, principala sursă de puncte pentru trupa din Banat, cu 23, urmat de Tica 15, Popescu, 13, Toth 9, Manigat 9, Lewis 7, Persic 7 și Milencovici 2. De partea cealaltă, Vaidotas Peciukas a pus cele mai multe puncte pe tabelă pentru mureșeni, 19, urmat de Sinadovic și Ivanovic, cu câte 12.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro