Timisoara

Victorii importante pentr BCT si Timba

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conduși timp de 30 de minute și la diferențe de 10 puncte, Leii din Banat au avut un ultim sfert fantastic reușind o victorie mare. BC Timișoara a învins pe terenul lui BC Mureș Tg. Mureș, scor 77-67. ”Leii” i-au oferit astfel un cadou frumos și tehnicianului lor, Dragan Petricevic, care și-a sărbătorit fericit ziua de naștere. Antrenorul alb-violeților speră ca acest succes să-i mobilizeze și pe suporterii bănățeni să vină în număr mai mare la sală.
„Este o victorie a caracterelor; nu am cuvinte să le mulțumesc. Uneori, ca antrenor, ești supărat că jucătorii nu te ascultă, dar în momentele importante ei îți arată că sunt adevărate caractere… Am mizat de la bun început pe o apărare agresivă, dar nu ne-a ieșit în prima repriză, timorați poate și de atmosfera de la Tg Mureș, unde o sală întreagă a susținut echipa gazdă. Nu am renunțat și le-am cerut jucătorilor același lucru, la pauză, după care am jucat mult mai concentrați. Victoria asta e și pentru cei doi absenți, Zlatko și Dalibor, dar înainte de toate este un succes al tuturor celor ce au intrat în teren”, a declarat Dragan Petricevic.
Victorie externa și pentru URȘI. BC Timba a reusit a doua victorie in deplasare din aceasta stagiune, Ursii impunandu-se cu 71-62 pe terenul Universitatii Cluj, lanterna rosie a campionatului. Principalul marcator al echipei banatene a fost Bluntt cu 20 de puncte, urmat de Reljic cu 18, Mijatovic 12 puncte si 11 recuperari, Miskovic, Vinson si Hall cate 6, si Filip 3.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro