Timisoara

Victorii pentru favorite in Cupa Regelui. Timisoara bate Dinamo a patra oara in acest sezon

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
340

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

CSM Știința Baia Mare și Timișoara Saracens RCM UVT au câștigat meciurile susținute, sâmbătă, în prima etapă a returului Cupei Regelui la rugby și s-au calificat în semifinalele competiției. Victoria Timisoarei a fost a patra obtinuta in fata lui Dinamo in acest sezon, doua in Superliga si doua in Cupa Regelui.
În Grupa A, Timișoara Saracens a dispus cu 20-10 (14-10) de CS Dinamo, pe teren propriu. Brian Sefanaia și Tangimana Fonovai au marcat eseuri pentru bănățeni, ambele transformate de Gabriel Conache, care a mai reușit să puncteze și din două lovituri de pedeapsă. Pentru Dinamo au înscris eseuri Siosi Kata și Iacob.
Timișoara Saracens RCM UVT ocupă primul loc, cu 14 puncte (3 jocuri), urmată de CSM Olimpia București, 5 p (2 j), CS Dinamo, 0 p (0 j).
CSM Știința Baia Mare a dispus de CSA Steaua București cu 29-14 (13-0), pe Arena Lascăr Ghineț, în cadrul Grupei B. ''Zimbrii'' au reușit două eseuri, prin Ratu Maravunawasawasa și Răzvan Ailenei, Ratu Maravunawasawasa a marcat și un dropgol, iar Luke Samoa a contribuit cu două transformări și patru lovituri de penalitate. Steaua a înscris și ea două eseuri, prin Grigoraș Diaconescu și Petelo Tupou, transformate de Andrei Filip, respectiv Laurențiu Cocîrlă.
CSM Știința Baia Mare ocupă primul loc, cu 12 puncte (3 jocuri), urmată de CS U Cluj, 5 p (2 j), și CSA Steaua București, 2 p (3 j).
Primele doua clasate din fiecare grupa joaca semifinalele competitiei
dupa sistemul 1A - 2B si 2A - 1B pe terenuri neutre.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro