Timisoara

Victoriile de dincolo de scena

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
428

Voteaza & Distribuie

Descriere

Victoriile de dincolo de scenă

Echipa Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara a marcat o premieră absolută: victoria cu 9 - 8 la tradiționalul meci de fotbal jucat împotriva echipei de prieteni ai Teatrului.
Finalul lunii august a fost și anul acesta dedicat mișcării și sportului. Așadar, după încheierea atelierului de mișcare pentru actori din Teatru, din țară și străinătate, echipa Teatrului Maghiar din Timișoara s-a întrecut sâmbătă la ping-pong. Câștigător la tenis de masă a fost Molnár Bence, cel mai nou actor al trupei, pe care publicul l-a aplaudat stagiunea trecută în spectacole precum Moliendo Café, Testosteron sau Răsturnare. Pe locul doi s-a clasat directorul Teatrului Maghiar din Timișoara, actorul Balázs Attila. Husam Abed, artistul prezent la Timișoara cu spectacolul The Smooth Life, a ieșit pe locul trei.
Excepțională a fost victoria de duminică, de la meciul de fotbal la care echipa prietenilor Teatrului a pierdut pentru prima oară în ultimii opt ani, la doar un gol distanță.
După o astfel de încălzire, toamna începe la Teatrul Maghiar din Timișoara cu o nouă reprezentație a spectacolului Opera cerșetorilor miercuri, 9 septembrie, de la ora 19:00, urmată de un weekend de PLAI, cu atelier de pictat măști și alte surprize pentru publicul pus pe joacă.