Timisoara

Vino la Iulius Mall sa iti sarbatoresti dragostea!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
1093

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

VINO LA IULIUS MALL SĂ ÎŢI SĂRBĂTOREŞTI DRAGOSTEA! MIERCURI, TE AŞTEAPTĂ PREMII ŞI MULTE SURPRIZE, IAR VINERI EŞTI INVITAT LA UN CONCERT ALINA EREMIA
Cuplurile care vor să îşi sărbătorească iubirea într-un cadru deosebit sunt aşteptate miercuri, de Valentine’s Day, la Iulius Mall Timişoara, unde vor avea parte de premii şi multe surprize. Vineri, îndrăgostiţii sunt invitaţi la un concert al cântăreţei Alina Eremia.

Pe 14 februarie 2018, la Iulius Mall dragostea va pluti în aer! Dacă eşti îndrăgostit şi vrei să îţi aminteşti de această zi specială, vino la photo corner-ul tematic de lângă Centrul Informațional, între orele 14.00 - 20.00! Fotografiază-te împreună cu jumătatea ta în cele mai amuzante ipostaze şi poţi lua acasă simpaticele instantanee, imprimate pe hârtie magnetică sau le poți regăsi pe pagina de Facebook (facebook.com/IuliusMallTM).

Miercuri, peste 500 de baloane sub formă de inimă vor fi dăruite, de către Iulius Mall, clienţilor care iubesc cu înflăcărare.

Până pe 14 februarie inclusiv, cei atinşi de săgeata lui Cupidon pot câştiga numeroase premii, la Iulius Mall. Astfel, primii 250 de clienţi din fiecare zi, care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei, vor fi recompensaţi cu băuturi răcoritoare sau cu praline delicioase. Iar miercuri, la ora 18.00, zece clienţi vor câştiga, prin tragere la sorţi, câte o cină romantică la restaurantul @Fabrika din Iulius Mall. Tot atunci, va fi desemnat şi câştigătorul marelui premiu: un city break în Verona. Împreună cu persoana dragă, acesta va petrece câteva zile de vis în oraşul celor mai faimoşi îndrăgostiţi, Romeo şi Julieta.

La Iulius Mall, iubirea se sărbătoreşte şi vineri, 16 februarie. De la ora 19.00, clienții sunt invitați la un concert dedicat îndrăgostiților, susținut de Alina Eremia, în zona food court.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent