Timisoara

Vinurile produse de Cramele Recas, disponibile si in lantul de magazine Penny Market

Vinurile produse de Cramele Recas, disponibile si in lantul de magazine Penny Market

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
2251

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Compania Cramele Recaş îşi reconfirmă poziţia pe piaţa, drept unul dintre cei mai importanţi producători de vin, prin încheierea unui nou contract de distribuţie cu lanţul de magazine Penny Market România. În această săptămână, colaborarea a fost definitivată şi onorată prin livrarea primei comenzi către magazinele Penny Market din ţară.

Astfel, Cramele Recaş şi-a atins unul din obiectivele setate pentru anul 2013, prin activarea unui nou client de retail cu distribuţie naţională. Prin acest nou contract de colaborare, Cramele Recaş este prezent în toate reţelele key account de pe piaţa din România, cu excepţia unui singur lanţ de retail.

Cramele Recaş îşi ia angajamentul de a respecta exigenţele pieţei şi de a-şi focaliza resursele şi energia înspre viitor, îmbunătăţind în permanenţă orice aspect care ţine de calitatea vinului şi de contactul cu consumatorii. Acest contract confirmă eforturile companiei de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor şi a cererii dictate de piaţa autohtonă, păstrând, în acelaşi timp, un trend ascendent al vânzărilor.

Pe piaţa producătorilor de vin din România, primele şase luni ale acestui an s-au dovedit o adevărată provocare, mai ales după ce preţurile au fost majorate la începutul anului cu 6-7%, descurajând şi mai mult consumatorii de vin. În ciuda acestui fapt, producătorul de vin Cramele Recaş a înregistrat în primul semestru o creştere de 23% a afacerilor, la nivelul pieţei autohtone. Grupul Recaş, mizează în acest an pe o cifră de afaceri consolidată de peste 25 mil. euro, mai mult cu 22% faţă de anul trecut, creştere bazată pe lansarea unor noi produse, dar şi pe majorarea preţului vinului.

Începând cu sfârşitul lunii august, consumatorii de vin vor putea găsi pe rafturile celor 137 de magazine Penny Market şi cele 7 magazine XXL Mega Discount din ţară vinurile produse de Cramele Recaş.

Penny Market este un lanț de magazine german, de tip discount, deținut de Grupul Rewe, care operează peste 15.538 de magazine în 13 ţări, precum Germania, Austria, Italia, România, Ungaria, Cehia și Bulgaria. În România, numărul de magazine deținute de Rewe Group se ridică la 144, cele mai importante fiind Penny Market, apărut în România în 2003, XXL Mega Discount şi Billa.

Cramele Recaş, societate româno-britanică, deține aproximativ 1000 ha de viță de vie și reprezintă unul din principalii producători de vin din România. Cu podgorii atestate încă din 1447, Cramele Recaș a crescut de la o cramă cu dotări strict tradiționale, la una dintre cele mai moderne din țară. Încă de la început, activitatea Cramelor Recaş a fost îndreptată spre crearea de vinuri deosebite, spre soiuri de struguri atent selecţionate şi spre ideile şi experienţa unor vinificatori cu renume.

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent