Timisoara

Visul la o medalie olimpica s-a amnat - spune Alin Alexuc, sportiv legitimat (si) in Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
226

Voteaza & Distribuie

Descriere

Luptătorul român Alin Alexuc-Ciurariu, sportiv ce reprezinta si clubul Heracle Timisoara, clasat pe locul 5 la cat. 98 kg, stilul greco-romane, marți seara, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a afirmat pe contul său de Facebook că visul la o medalie olimpică s-a amânat cu patru ani.
''Visul la o medalie olimpică nu s-a încheiat, ci doar s-a amânat pentru patru ani. O perioadă lungă în care voi învăța din greșeli și voi reveni mai bun, mai puternic, mai determinat. Mă înclin în fața celor care au avut încredere în mine!'', a scris Alexuc în mesajul său.
''Mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru mesajele frumoase date înainte, dar și după. Îmi pare rău că n-am reușit să aduc o medalie României la lupte. Sunt emoționat să văd atât de multă lume care mă iubește și mă susține. A fost o mândrie să reprezint România la cea mai importantă competiție din lume'', a mai spus Alexuc.
Alin Alexuc-Ciurariu s-a clasat pe locul 5 după ce a fost învins în meciul pentru medalia de bronz de turcul Ildem Cenk (4-0).
"Ce pot să mai spun? A fost mai bun ca mine. Este a doua medalie pe care mi-o fură așa, după cea de la Mondiale", a reacționat Alexuc imediat după meci.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro