Timisoara

Vizită oficială


Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
33

Voteaza & Distribuie

DescriereAmbasadorul Bosniei şi Herţegovinei a făcut o vizită oficială la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Cu ocazia aceastei întâlniri s-a discutat şi despre o posibilă colaborare bilaterală între comunităţile de afaceri din România şi Bosnia şi Herţegovina, ţinând cont de avantajele pe care le oferă judeţul Timiş din punct de vedere economic.

Pentru că judeţul Timiş este considerat o poartă de acces spre mediul economic din Europa Occidentală, tot mai multe ţări vecine îşi doresc o colaborare bilaterală cu instituţiile de aici. Acesta este şi motivul pentru care ambasadorul Bosniei şi Herţegovinei, a fost prezent la CCIA Timiş.

„Scopul acestei întâlniri este consolidarea relaţiilor de colaborare între afaceriştii din Români şi cei din Bosnia. Găsim o asemănare foarte mare între Camera de Comerţ de aici şi cea de la noi şi le mulţumim pentru invitaţie.” Dusko Kovacevic, ambasadorul Bosniei şi Herţegovina

Reprezentanţii CCIAT au prezentat mai multe propuneri pentru o colaborare bilaterală bazată dezvoltarea afacerilor din ambele ţări şi speră ca acestea să fie duse până la capăt.

„Avem mai multe propuneri pe care le-am discutat, dar punem mare accent pe activităţile economice şi comerciale. Nu în ultimul rând participarea la târguri , prezentări de firme.” Emil Mateescu, consilier personal al preşedintelui CCIAT

Reprezentanţii CCIAT speră ca această colaborare să fie pe termen cât mai lung, iar afacerile din Vestul ţării să aibă succes şi pe plan extern.

Lavinia ZsolleiTaguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro