Timisoara

Vorbim din cărți: „Medicină, nutriție si bună dispoziție”

Vorbim din cărți: „Medicină, nutriție si bună dispoziție”

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
218

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dragi atleți ai spiritului, avem deosebita plăcere de a vă invita miercuri, 10 aprilie, de la ora 18, în librăria Cartea de Nisip, la o nouă întâlnire din seria „Vorbim din cărți”. De această dată am ales o temă (sau dilemă) de care ne lovim adesea în complicata noastră existență: „A MÂNCA VS. A NE HRĂNI”. Punctul de pornire al discuției despre nutriție (și nu numai) va fi bestseller-ul „Medicină, nutriție și bună dispoziție” de dr. Simona Tivadar, carte apărută în anul 2017 la editura Humanitas.

Invitați:
ANDREEA LAZĂR - nutriționist, dietetician
ALEX MIU - master trainer fitness
Dialogul va fi moderat de ANDREEA MEDINSCHI.

Cartea „Medicină, nutriție si bună dispoziție” a fost scrisă de dr. Simona Tivadar, medic primar de diabet, nutritie si boli metabolice. Începând din 1998 a colaborat cu diverse clinici și a deschis unul dintre primele cabinete private de diabet-nutriție din țară. Este membru activ în diverse organizații de prestigiu, naționale și internaționale, pentru studiul diabetului și obezității.

Citind cartea, veți descoperi că râsul împreună cu doctorul specialist în nutriție nu îngrașă, dar vă poate însenina viața.

În cadrul evenimentului vom organiza o TOMBOLĂ dedicată tuturor participanților, urmând ca prin tragere la sorți să fie aleși doi câștigători care vor primi câte un exemplar al cărții Simonei Tivadar.

Vă așteptăm curioși și cu bună dispoziție.