Timisoara

Wendy School

Detalii scoala / liceu / colegiu

Adresa
Timisoara, Strada Albinelor, nr. 70
Telefon
0723095137, 0733767278
Web
https://wendyschool.ro/scoala/
Categorie
Scoli / Licee / Colegii
Modificat
acum 2 saptamani si 2 ore
Vizualizari
1078

Voteaza & Distribuie

Prezentare scoala / liceu / colegiu

Wendy School Timisoara

Misiunea Scolii Primare Wendy School este de a indruma fiecare copil sa atinga sau sa depaseasca obiectivele academic, standardele dezvoltarii sociale pentru varsta sa, sa manifeste interes pentru studiu si cunoastere, stima de sine si respect pentru aproapele sau, dar si de a oferi sprijin educativ pentru parinti.

Procesul instructiv – educativ se desfasoara coform Curriculumului National, in vigoare aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, folosindu-se tehnici interactive și moderne de predare. Elevii sunt formati de o echipa de specialisti, cadre didactice energice, cu afectiune deosebita pentru copii, avand responsabilitatea de a actiona ,,in loco parentis’’ (in locul parintilor) pe intreaga perioada a unei zile petrecute in cadrul Scolii Primare Wendy School.
Scoala Primara Wendy School, ofera educatie initiala de baza copiilor, in vederea formarii unui bagaj de cunostinte, deprinderi si capacitati necesare continuarii studiilor, intr-o forma superioara de invatamant. Pentru aceasta, prin educatie, fiecare copil va fi sprijinit sa-si cunoasca si dezvolte potentialul in functie de interesele, aptitudinile si motivatiile proprii.

Obiectivul fundamental al Scolii Primare Wendy School, este de a-l pregati pe copil pentru viata, pentru cerintele ei existente şi viitoare, dezvoltandu-i spontaneitatea, independenta gandirii, motivatia creativa si dorita de a-si exprima opiniile. Fiecare copil dispune de un potential creativ care, prin intermediul scolii, este dezvoltat si incurajat. Valorile propuse de Wendy School sunt: iubire, empatie, intelegere, eficienta in comunicare, siguranta, speranta si toleranta, sensibilitate fata de natura si mediu, dar si respect fata de valori si traditii.

Orar scoala / liceu / colegiu

Luni - Vineri: 8:30 - 18:00

Filtre scoala / liceu / colegiu

Zone din Timisoara: Gara Mica