Timisoara

Workshop de planificare de Marketing Online

Fostul Director de Marketing de la Trilulilu aduce în Timişoara primul workshop de planificare de Marketing Online

Detalii

Telefon
0743582681
Web
www.onlinenegrupealb.ro
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1449

Voteaza & Distribuie

Descriere

Timişoara, 27-28 Septembrie, Hotel Boavista - Călin Biriş vine în întâmpinarea mediului de business timişorean cu un workshop intensiv care va învăţa specialiştii de marketing şi antreprenorii cum să implementeze un plan eficient de Marketing Online.

Online Negru pe Alb,
este la a 5-a ediţie la nivel naţional şi pentru prima dată în Timişoara. Workshopul se adresează celor care doresc să învețe care sunt cele mai noi și utile instrumente digitale și cum să le folosească practic pentru a crește vizibilitatea sau vânzările companiei. Un beneficiu al participării la workshop este că vor învăţa cum să folosească corect siteul, blogul, newsletterul, rețelele sociale, publicitatea online sau celelalte instrumente de marketing.

“În doar 2 zile (intense!) Călin a reușit să ne prezinte o varietate fascinantă dar structurată de idei, canale, tehnici, abordări noi și de actualitate în online. Multitudinea informațiilor primite și posibilitățile pe care le intuiesc acum că sunt la îndemana mea în marketingul online îmi dau aripi profesionale. M-am molipsit de acest workshop cu un entuziasm care e de bun augur! Am venit la workshop dornică de informare și am primit exact ce aveam nevoie: noutăți, resurse, structură, clarificări, contacte, instrumente practice! Mulțumesc Călin, pentru deschiderea ușilor! Abia aștept să pașesc dincolo! A fost un curs excelent, îl recomand cu drag!” a declarat Iudean Nicoleta, Marketing Manager.

“Mă bucur că am adus acest workshop şi în Timişoara, datorită mediului de business deschis online-ului. Timişoara a mai găzduit conferinţe ca EcomTIM, PR Beta şi Social Media Summit, la care le adăugăm pe cele din ţară care au avut loc în ultimii 2-3 ani, ceea ce demonstează că eCommerce-ul este pe val crescător. Din ce în ce mai multe business-uri offline intră în mediul online, iar pentru aceasta există peste 30 de instrumentele de planificare și implementare eficientă a planului de marketing online. Participarea la curs dezvoltă o abordare strategică și profesionistă în folosirea tehnicilor și uneltelor digitale.” a declarant Călin Biriş, trainer Online Negru pe Alb.

Workshopul Online Negru pe Alb
îşi propune să furnizeze idei şi soluţii în utilizarea noilor metode de marketing pentru dezvoltarea afacerilor din punct de vedere al vânzărilor şi al vizibilităţii cu impact mult mai puternic pe piaţă.

Despre Trainer:


Pe Călin Biriş, multă lume îl cunoaște drept Crocodilu’ de Marketing de la Trilulilu, poziție pe care a ocupat-o timp de 4 ani. În acest moment este Digital Director în agenția de marketing Loopaa și Președinte al asociației IAA YP Cluj, trainer acreditat și consultant de Marketing Online.

Pentru informații suplimentare privind Online Negru pe Alb, dar și pentru înscrieri, accesați site-ul: www.onlinenegrupealb.ro

Persoană de contact:

Laura Biriș
Telefon: 0743 582 681
E-mail: contact@onlinenegrupealb.ro