Timisoara

Workshop - fotografie de calatorie cu Cristian Tzecu

Detalii

Telefon
0722962590
Web
http://www.momente.ro/
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
1683

Voteaza & Distribuie

Descriere

Invitație la workshop de fotografie de călătorie

Cristian Tzecu (www.momente.ro) vă invită în weekendul dintre 3 și 5 iunie, la un workshop de fotografie de călătorie, ce va avea loc la Ambasada, str. Anton Seiller, nr. 2.

Două lucruri bune ni s-au întâmplat în ultimul timp: posibilitatea de a călători spre destinații cât mai speciale, și în același timp, accesibilizarea fotografiei digitale. Din combinația acestora s-au născut imagini de călătorie care își vor găsi locul atât în vitrina cu amintiri, cât și pe paginile noastre de web, Facebook, ori în prezentările destinate prietenilor sau unui public larg.

Investim în călătorii timp, pasiune, bani. Primim în schimb experiențe de neuitat. Mai e nevoie de un pas pentru ca aceste momente, imortalizate pe memoria digitală, să aibă ceva puternic de povestit - cunoașterea. Acest pas se poate concretiza în primul week-end al lunii iunie!

Este necesară cunoașterea echipamentului fotografic personal, a noțiunilor de timp de expunere, diafragmă, sensibilitate (ISO). Pentru editarea imaginilor este necesar un laptop, iar pentru fotografia de noapte, un trepied. Manualul tehnic al aparatului poate fi util.

Pentru ca acest workshop să se desfășoare eficient, numărul participanților este limitat la 10, iar prețul pentru o persoană este de 275 lei. Participanții la precedentele ture foto cu Cristian Tzecu au o reducere de 10%

PROGRAM

Vineri 3 iunie:
17-21 Prezentare in sală: ne cunoaștem, vă povestesc despre încadrare, despre călătorii și despre fotografia de profil.

Sâmbătă 4 iunie:
9-12 Lucrăm pe teren.
12 -14 Evaluăm imaginile realizate.
14-15 Pauză de masă
15-18 Vă povestesc atât despre fotografierea oamenilor cât și despre povestea pe care ne-o transmite fiecare imagine.
18.30-22.30 Lucrăm pe teren, inclusiv fotografie de noapte.

Duminică 5 iunie:
9-11 Lucru pe teren – fotografiem oameni
11-13 Evaluăm imaginile realizate, apoi vă expun noțiuni de editare digitală
13-14 Pauză de masă
14-17 Povestesc despre editarea digitală a fotografiilor, formate ale imaginilor, folosirea Internetului pentru mediatizarea imaginilor.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Ambasada și SinPRO.
Înscrierile se pot face aici. Iar pentru detalii și informații suplimentare îl puteți contacta direct pe Cristian Tzecu la cristiantecu[ ]yahoo.com, +(40)722 962 590 sau accesați www.momente.ro.