Timisoara

Zboruri cu balonul la Timisoara

Zboruri cu balonul la Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
3577

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Panorama deosebita din balon –aventura unica

Inchiderea Aeroportului International “Traian Vuia” Timisoara nu are numai urmari neplacute. Dimpotriva: Perioada 24 august - 1 septembrie ii invita practic pe pasionatii zborului cu balonul. Ei au ocazia unica de a survola in mod exceptional si orasul Timisoara.

Aventura, enigma si spectacolul sunt la ele acasa, atunci cand balonul cu aer cald se ridica, iar tu cand poti privi peisajul de la nivelul norilor. “Balloony”, singurul balon de acest gen din vestul tarii, pluteste deobicei deasupra imprejurimilor comunelor timisene Biled, Sandra si Periam – acolo,unde traficul aerian nu este perturbat de balon.

Suspansul este omniprezent pe tot parcursul zborului, deoarece vantul este cel care stabileste in mare masura locul de aterizare. Ineditul unui asemenea zbor i-a atras nu numai pe cei dornici de aventura, ci si pe romantici, care s-au folosit de acest prilej pentru a realiza cereri in casatorie ori cadouri si momente deosebite. Si nu in ultimul rand:in nacela balonului se urca un pasager dornic de senzational, care dupa aterizare devine nobil – asa cum o cere traditia zborurilor cu balonul.

Mai mult decat atat, majoritatea pasagerilor din balonul cu aer cald devin niste impatimiti ai zborului, care cu siguranta vor repeta aceasta aventura– stiind ca, in fond, fiecare zbor este unic.