Timisoara

Zdob si Zdub rup toba la International Romani Art Festival

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1170

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Hai mai boierica!

Asta ne indeamna, inca din 1994 „Zdubii". Cunoscand succesul la nivel mondial, incepand din Rusia, Moldova, Romania, Europa si apoi in intreaga lume, „Zdob si Zdub" i-au atras pe toti in hora lor. Cu „Hardcore Moldovenesc" si „Zdubii bateti tare", au deschis concerte pentru trupe ca si „Red Hot Chilli Peppers", „Soulfly" sau „Rage Against The Machine".

Imbinand puterea muzicii hardcore cu horele romanesti, cu pasiunea moldoveneasca si cu spiritul de viata haiducesc al cazacilor, „Zdob si Zdub" fac, cu toata forta acestor influente, un spectacol la care nu poti sa stai jos nici daca vrei. „Dau foiala cu scantei" de fiecare data cand se urca pe scena.

Au fost rapiti din satra de extraterestii pe care i–au invatat sa petreaca tiganeste. Cand s–au intors pe pamant si-au surprins inca o data publicul cu "Tigani si OZN", adaugand si influente tiganesti si interplanetare la intreaga combinatie "Zdob si Zdub".

Cele mai cunoscute „haituri" populare vor suna peste ritmuri si chitari nebune si in Timisoara la International Romani Art Festival in 24 iulie la Gradina de Vara. O sa se incinga si pe Bega o „hora extremala" asa cum doar Zdob si Zdub poate sa faca.


Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente multiculturale din Europa, festivalul va avea loc in Romania, la Timisoara, in perioada 23 -26 iulie, la Gradina de Vara – Filarmonica Banatul.


14 concerte, spectacolele de dans si teatru, jonglerii de foc, proiectii de filme, expozitii de fotografii, party-uri, actiuni pentru copii, actiuni pentru persoanele private de libertate - sunt evenimentele care vara aceasta vor ridica inca o data Timisoara la pofta si chef de viata.

Detalii despre presul biletului si despre festival - www.iraf.ro