Timisoara

Zeci de destinatii si reduceri, la targul de turism „Shopul de vacanta”, de la Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Vizualizari
1181

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

ZECI DE DESTINAȚII ȘI REDUCERI, LA TÂRGUL DE TURISM „SHOPUL de VACANŢĂ”, DE LA IULIUS MALL

Zeci de destinaţii de vacanţă, la preţuri tentante – aceasta este oferta târgului de turism care va avea loc în week-end, la IULIUS MALL. „Shopul de Vacanţă” este organizat de Advents, în perioada 4 – 6 aprilie 2014, la parterul şi demisolul mall-ului şi reuneşte agenţii de turism şi hoteluri din ţară şi străinătate.

Persoanele care doresc să îşi facă planuri de vacanţă vor avea de ales dintr-o varietate de croaziere de lux, destinaţii de vis în ţări exotice, city break-uri în capitale europene, pachete turistice all inclusive, dar şi excursii aproape de casă, în România. Oferte cu reduceri de până la 50% pentru Paşte, 1 Mai şi sezonul estival au fost pregătite de agenţiile de turism participante şi de alte 35 de pensiuni din zone turistice ale ţării.

În plus, pentru prima dată, timișorenii pot pleca gratuit în Tenerife. Tot ceea ce trebuie să facă este să participe la tombola din cadrul „Shopului de Vacanță”, iar norocosul câștigător va petrece 7 zile de vis în Tenerife. Tot la tombolă, agenția As Tour oferă un sejur de 7 nopți, pentru 2 persoane, cu transport inclus, în Grecia. De asemenea, iubitorii de escapade aproape de Timișoara au posibilitatea de a câștiga 5 zile de relaxare la pensiunea Gasthof Tirol din Văliug. Taloanele se găsesc în Catalogul de Vacanță, care se distribuie gratuit în oraș și la IULIUS MALL, până pe 6 aprilie. Extragerea premiilor va avea loc duminică, la ora 19.00, la Centrul Info din mall.

Shopul de Vacanţă” va fi deschis de vineri până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 22.00.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent