Timisoara

Zilele comunei Dumbravita

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2006

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zilele Dumbravitei vor incepe vineri, 25 august, de la ora 18.

Vor sustine concerte: Muzica DJ, Laura Alexandra Gârbovan, Alexandra Mitroi & The Band, Andra, Mc Hawer es Tekkno Duo.

De la ora 19, va fi vernisată o expoziție de sculptură, unde vor expune lucrări artiștii comunei Dumbravita: Bogdan Nueleanu, Endre Farkas, Bogdan Rață și Remus Irimescu. Expoziția va putea fi vizionată și sâmbătă 26 august.

Sâmbătă 26 august de la ora 8.00 va începe, la baza sportivă, turneul de fotbal dotat cu numeroase premii, cupe și diplome.
La ora 10.00, la sala de sport din campusul școlar, va începe un turneu de tenis de masă. La aceeași oră, însă în Sala Polivalentă, se va desfășura un turneu de baschet, iar cu o oră mai devreme, adică la ora 9:00, va avea loc și un turneu de handbal. Tot de la ora 10.00, din fața Sălii Polivalente vor lua startul la concursul de ciclism concurenții adulți, iar la ora 13.00 vor concura copiii. De la ora 18.00, pe scena de lângă Parcul Central, se va desfășura un program artistic susținut de Zorica Savu, Nicu Novac, Ciprian Pop, acompaniați de formația ”Pro Datina”, condusă de Radu Cuciureanu.

În după-amiaza ultimei duminici de vară, voia bună va pune stăpânire pe centrul localității. Astfel, de la ora 17.00 va începe un program artistic de divertisment, susținut de formațiile artistice ale Căminului Cultural Dumbrăvița, formații artistice din Ungaria și din Serbia, la care se vor alătura copiii de la Grădinița Dumbrăvița, formația ”Spark” și ”Ritmic Dance”, grupul ”Gospodinele” și formația ”Dumbrăvițeana”.
Către seară va avea loc un spectaculos recital de dans și muzică populară românească susținut de Maria Milu Sorescu, Ramona Mercescu, Camelia Miuțescu, Narcisa Băleanu, și Ian Surdu, acompaniați de formația Pro Datina, condusă de Adrian Scorobete. Vor încânta publicul ansamblurile artistice: ”Voitegeana” din Voiteg, ”Ghiocelul” din Giroc și ansamblul folcloric din Liebling. De la ora 22.00 dumbrăvițenii și oaspeții lor vor asista la un spectaculos foc de artificii.