Timisoara

Zilele Carierei 2017

Detalii

Web
www.zilelecarierei.upt.ro
Social links
Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
4229

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zilele Carierei” - ediția a XI-a

Se apropie cea de a XI-a ediție a Zilelor Carierei, cel mai mare târg universitar de joburi din România. Peste 50 de companii și-au anunțat deja prezența la eveniment și promit participanților nenumărate oferte de practică, internship-uri și posibilități de angajare.
La ediția organizată în perioada 25-26 octombrie a.c., pe lângă tradiționalele prezentări de firme, workshop-uri și sesiuni de training, Universitatea Politehnica Timișoara, prin Departamentul de Relații Internaționale, vă prezintă oportunitățile oferite de colaborările desfășurate prin noul program Erasmus+ KA107 cu 4 mari universități din Republica Serbia (Universitatea din Novi Sad, Universitatea din Belgrad, Universitatea din Kragujevac și Universitatea din Nis), ca parte a evenimentului „Zilele cooperarii UPT – Republica Serbia”, desfășurat între 18 și 27 octombrie 2017.
„Participarea la Zilele Carierei a invitaților din Republica Serbia este o noutate și o oportunitate prin care dorim să atragem atât interesul studenților cât și al spațiului economic timișorean pentru viitoare colaborări. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au sprijinit dezvoltarea continuă a Zilelor Carierei, proiect de succes ajuns la a XI-a ediție. Totodată, doresc să precizez că Zilele Carierei nu ar însemna ceea ce înseamnă astăzi pentru comunitatea timișoreană fără sprijinul presei care a arătat disponibilitate și interes încă de la prima ediție.”, a menționat Florin Bodin, Directorul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al UPT.