Timisoara

Ziua Portilor Deschise la Scoala Gimnaziala "Sf. Antim Ivireanul"

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Apartine de
Scoala Ortodoxa Sfantul Antim Ivireanul Timisoara
Vizualizari
1006

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ziua Porților Deschise se adresează în egală măsură părinţilor și copiilor de clasele primare și gimnaziale. Pentru aceşti părinţi va fi un bun prilej să primească răspunsuri la toate întrebările, preocupările şi curiozităţile lor legate de Şcoala “Sfântul Antim Ivireanul” şi să se convingă singuri dacă această şcoală este alegerea cea mai bună pentru copiii lor.

În cadrul evenimentului veți putea participa la activități sportive, jocuri și ateliere de creativitate, veți face pe reporterii, veți afla povestea unei semințe și despre Sfântul Luca al Crimeei și veti descoperi câteva minunății ale țării noastre. Mai multe detalii puteți afla aici: http://www.scoalaortodoxa.ro/docs/Program-2017.pdf.

Publicul larg este în aceeaşi măsură binevenit, având ocazia să vadă şi să afle nemijlocit modul în care eforturile comunităţii se oglindesc în creşterea şi educarea acestor copii şi, totodată, modul în care legătura firească cu biserica contribuie ziditor la formarea lor ca oameni de nădejde ai societăţii.

Sursa informatii: www.facebook.com