Timisoara

Ziua Mondiala a Povestilor

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
651

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 18 martie 201516:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ziua Mondială a Poveștilor, care se sărbătorește în multe țări pe data de 20 martie, are anul aceasta tema „dorințe“. Astfel dorim să invităm copiii între 6 și 10 ani în biblioteca noastră, pentru a petrece o oră de povești interactive – miercuri, 18 martie 2015, de la ora 16.00. Intrarea este liberă. Evenimentul se adresează copiilor care au cunoștințe de limba germană.
Cu ajutorul exemplelor, imaginilor și jocurilor lingvistice, copiii vor învăța să își creeze propria lume și să o exprime prin cuvinte. Tema „dorințe“ se potrivește unei schimbări de perspectivă în povestire: Ce și-ar dori un ursuleț de pluș dacă ar putea vorbi?
Informații suplimentare în legătură cu Ziua Mondială a Poveștilor puteți găsi aici. Pentru a împrumuta cărţi şi CD-uri, copiii se pot înscrie la biblioteca Centrului Cultural German. Cadrele didactice care doresc să viziteze cu clasele lor biblioteca sunt rugate să se anunțe la adresa de email r.cojocariu@ccgtm.ro pentru a stabili un program special (persoana de contact: Ruxandra Cojocariu).
Vă așteptăm cu drag!