Timisoara

Ziua Serviciilor Publice 2018

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 luni si 20 ore
Apartine de
Primaria Municipiului Timisoara
Vizualizari
1617

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sambata, 13 octombrie 2018, Primaria Municipiului Timisoara, prin Casa de Cultura a Municipiului, va invita, in Piata Unirii, intre orele 11.00 - 15.00, la cea de-a V-a editie a Zilei Serviciilor Publice.

Ziua Serviciilor Publice a fost gandita de Natiunile Unite ca o ampla desfasurare de forte, la care participa institutiile de însemnatate publica. Asadar, sâmbata viitoare, peste 20 de institutii din Timisoara va asteapta cu standuri, utilaje, prezentari si demonstratii. La manifestare vor participa oficialitati ale orasului nostru.

Ziua Serviciilor Publice va mai oferi vizitatorilor spectacole si momente artistice deosebite pe scena amplasata in Piata Unirii. Participantii vor avea parte de numeroase activitati desfasurate la standurile institutiilor participante, concursuri, demonstratii si materiale promotionale.

Institutiile care vor participa la eveniment sunt:
Primaria Municipiului Timisoara, Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, S. C Horticultura S.A., Aquatim S.A., Colterm S.A., Piete S.A., Drumuri Municipale S.A., Societatea de Transport Public Timisoara, Politia Locala, Directia de Asistenta Sociala, Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, Serviciul de Ambulanta Timis, Salvo Timisoara, A.J.O.F.M. Timis, Jandarmeria Timis, Apele Romane, Directia de Sport si Tineret Timis, Inspectoratul Judetean de Politie Timis, Inspectoratul Teritorial de Munca, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis, Directia de Evidenta a Persoanelor Timisoara, Teatrul German de Stat Timisoara.