Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Biblioteci in aer liber

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1737

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 12 iunie 2015 - Sambata 13 iunie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Mediateca „André François” a Institutului Francez şi Biblioteca Centrului Cultural German Timişoara vă invită la cea de-a cincea ediţie a „Bibliotecilor în aer liber”, care va avea loc în curtea Institutului francez, în cadrul festivalului urban Street Delivery.

Vă aşteptăm cu mic, cu mare să răsfoiţi reviste, cărţi şi benzi desenate în limbile franceză şi germană, să ascultati muzică şi să descoperiţi oferta noastră de filme artistice şi documentare. Pentru cei mai mici dintre cititori, am pregătit un spaţiu special amenajat pentru lectură, desen şi jocuri. Puteţi de asemenea participa la tombola organizată cu această ocazie şi câştiga cardul Confluenţa Culturilor. Cu acest card aveţi acces liber la ambele biblioteci şi reduceri importante la cei 41 de parteneri culturali.

Prin această acţiune, organizatorii doresc sa promoveze biblioteci moderne cu fonduri actualizate şi să atragă publicul spre lectură.
Accesul este gratuit.
Program:
12 iunie 2015 (între orele 15:30-19:00)
13 iunie 2015 (între orele 11:00-18:00)
Această a 9-a ediţie Street Delivery este despre Amprenta de Carbon.

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara