Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ai vizitat Timisoara Cu ce impresie ai ramas ? Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   DSpawn 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 05

Scris 21 September 2006 - 03:39 PM

Povesteste experienta ta de turist in Timisoara.
Ce ti-a placut si ce nu ti-a placut in Timisoara ?
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 13 March 2007 - 08:06 PM

QUOTE(DSpawn @ Sep 21 2006, 03:39 PM) Vezi postarea

Am fost doar ca delegat. Lucram la o cunoscuta firma de cosmetice care aveas reprezentanta si la Timisoara. Era primavara foarte timpurie si era mai mult praf decit vegetatie, deci...n-am apucat sa vad rozele din orasul rozelor. Cred ca s-a mai schimbat de atunci...
0

#3 Utilizator offline   Catallina 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-March 07

Scris 15 March 2007 - 06:16 PM

QUOTE(DSpawn @ Sep 21 2006, 05:39 PM) Vezi postarea

In primul rand vreau sa salut toata lumea d p aici...si sa va spun si eu experienta mea...am vizitata tm vara trecuta cand m-am inscris la uvt, din pacate nu am reusit sa raman deoarece a aparut o problema si a trebuit sa ma intorc la casa mea ...adik la pitesti, oras frumos d altfel dar mic si aglomerat..in fine...Principalul motiv pt care m-am inregistrat a fost k din toamna voi fi si eu cetetean timisoarean...Da..ma inscriu din nou la uvt si de data asta e sigura treaba k voi ramane.Oricum am stat cam 2 sapt in tm..a fost f frumos, ma plimbam in fiecare seara prin piata operei oameni glumeti, chiar mi-a placut..ce mi-a placut f mult a fost iulius mall, f misto, cred k ecel mai mare mall din tara din kte am auzit, imi placea sa mananc acolo la kfc si sa privesc de sus zona, mi-a placut canalul bega,parcul botanic,centrul e extraordinar...si universitatea are aspectul ala d centru universitar vechi, mi-a placut f mult intr-un cuvant, un oras f curat..a si ca magazine mi-a placut e norm ala din centru Rinascimento, care am vazut ca s-a desfiintat...Cert e k de-abia astept sa revin..si sper sa-mi fac si prieteni timisoreni cu acre sa mai schimb o impresie p forum si poate chiar personal...cd voi face si eu parte dintre voi.
0

#4 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 20 March 2007 - 10:22 AM

Salut Catallina, bine ai venit.
Din pacate orasul nu mai e cum era acum cativa ani.
Devine din ce in ce mai murdar iar drumurile sunt sub orice critica.
Am inteles ca anul asta primaria a primit mai multi bani decat in anii anteriori sper sa fie folositi cu cap si sa se refaca incet, incet mica Viena de odinioara.
0

#5 Utilizator offline   Catallina 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-March 07

Scris 20 March 2007 - 05:20 PM

QUOTE(roportal @ Mar 20 2007, 12:22 PM) Vezi postarea
Salut Catallina, bine ai venit.
Am inteles ca anul asta primaria a primit mai multi bani decat in anii anteriori sper sa fie folositi cu cap si sa se refaca incet, incet mica Viena de odinioara.

Pai nu putem vorbi de cativa ani, e vorba ti-am spus, de iulie si septembrie anul trecut, deci de cateva luni. Oricum, pana la uram totul depinde in proportie de 90% de cetateni si d oameni de zi cu zi, degeaba fac primariile daca locuitorii distrug.Desi sincer, la noi aiici in sud toata luem avorbeste frumos de banateni, si parerea mea e ca chiar sunt oameni civilizati in timisoara..nu stiu..poate mi-o voi schimba dupa ce ii voi cunoaste mai bine....
0

#6 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 24 March 2007 - 09:08 PM

QUOTE(Victor Apostu @ Mar 13 2007, 09:06 PM) Vezi postarea
Am fost doar ca delegat. Lucram la o cunoscuta firma de cosmetice care aveas reprezentanta si la Timisoara. Era primavara foarte timpurie si era mai mult praf decit vegetatie, deci...n-am apucat sa vad rozele din orasul rozelor. Cred ca s-a mai schimbat de atunci...

Ca sa vezi rozele din "orasul rozelor"trebuie sa iubesti orasul si cand e prafuit ,desfundat,in reconstructie,cand primavara intarzie ,cand,cand.....
Timisoara e un oras special,are unicitatea lui,desigur sant orase care acum,sant mai ingrijite,mai bine gospodarite(vezi Sibiul,Brasovul),dar oricum ar fii ,nu sant ..TIMISOARA!
0

#7 Utilizator offline   florrentyna 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 28 March 2007 - 04:14 PM

NU AM VIZITAT NICIODATA TIMISOARA DAR SINCER MI-AR PLACE :jester:
0

#8 Utilizator offline   rosenred 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 31-March 07

Scris 31 March 2007 - 12:57 PM

nici eu nu am fost pe acolo. dar vreau sa ma mut in timisoara (how crazy is that?! :))...am stat 6 ani in bucharest (cu facultatea si cu incercari de angajare si distractii mai ales :P) si m-am saturat. vreau sa ma angajez, sa caut o chirie...(care oricum e mai ieftina ca in buc...) sunt foarte entuziasmata de planul asta :crazy:
0

#9 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 17 June 2007 - 04:39 PM

QUOTE(tosca_5 @ Mar 24 2007, 09:08 PM) Vezi postarea
Ca sa vezi rozele din "orasul rozelor"trebuie sa iubesti orasul si cand e prafuit ,desfundat,in reconstructie,cand primavara intarzie ,cand,cand.....
Timisoara e un oras special,are unicitatea lui,desigur sant orase care acum,sant mai ingrijite,mai bine gospodarite(vezi Sibiul,Brasovul),dar oricum ar fii ,nu sant ..TIMISOARA!

Sa nu crezi ca am spus ca nu-mi place Timisoara!!! Doar ca mi-ar fi placut sa-l vad si altfel. In ce priveste constructiile...vad destule toata ziua. Fac parte din " meniu"...
0

#10 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 23 July 2007 - 01:28 PM

QUOTE(roportal @ Mar 20 2007, 11:22 AM) Vezi postarea

True.. Parca si aerul era putin diferit acum cativa ani...
Starea drumurilor m-a scos si pe mine din minte anii trecuti... incepusem sa circul numai cu taxi-ul pentru ca ratt-ul avea un traseu destul de intortocheat.
0

#11 Utilizator offline   Pufuletele 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 29-August 07

Scris 30 August 2007 - 11:41 PM

Mie mi se pare ca s-a schimbat orasu,cel putin in zona mea au asfaltat strazile,au schimbat trotuarele si bordurile,au amenajat 2 intersectii si asa mai departe.E adevarat ca orasul e prafuit si murdar dar ce conteaza ? e bine sa vezi intodeauna partea plina a paharului... ca Catalina :D
0

#12 Utilizator offline   Vlllad 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 07 September 2007 - 01:45 PM

Intradevar lucrurile au inceput sa se miste prin Timisoara, au inceput sa repare cam toate strazile si trotoarele prin multe zone importante ale orasului. Si asta dupa ce au reparat liniile de tramvai din tot orasu, au facut parculetze de joaca pt copii si parca incepe sa fie si mai curat un puc... Si oricum, se stie deja de mult ca este un oras propice pt investitorii straini cat si autohtoni deci lucrurile nu pot sa mearga decat in bine.
0

#13 Utilizator offline   mirelaa 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-September 07

Scris 10 September 2007 - 09:59 AM

Am vizitat timisoara de foarte multe ori si e foarte frumoasa. ceea vroiam sa spun si nu gasesc un loc potrivit est ca am citit pe forum la "Laura...." o barfa tare rau cum ca Felicia Stoian de la TVR Timisoara ar fi indragostita de un impresar roman stabilit in Spania. partea nasoala nu ar fi ca s-a indragostit ci ca barbatul ales este casatorit si are si copii. bomba e tare rau caci sunt atati barbati frumosi,destepti si in cautarea sufletului pereche in toata timisoara. daca este adevarata toata povestea tot ce ii putem spune FELICIEI ELENA STOIAN ar fi "lasa omu in pace ca faci un lucru extrem de ingrozitor mai ales cand vorbim si de copilasi"
0

#14 Utilizator offline   malimai 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-December 06

Scris 20 April 2008 - 05:51 PM

Astazi e superb orasul. Florile sunt mai frumoase ca niciodata.

Priviti:

ar mai fi de aratat, dar nu vreau sa incarc site-ul.

0

#15 Utilizator offline   vedemar 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-June 08

Scris 07 June 2008 - 08:47 PM

QUOTE(DSpawn @ Sep 21 2006, 03:39 PM) Vezi postarea

Da! Am vizitat Timisoara. Imi a placut mult Piata Unirii, parcurile, Supermerkatul Real :doh: Biserice sunt foarte frumoase! Traficul este spectacular :doh: , am fost cu masina acolo! Vreau sa revin curand. Craciunul acolo a fost atāt de frumos. Vreu să revin curānd.
0

#16 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 19 July 2008 - 12:03 PM

QUOTE(DSpawn @ Sep 21 2006, 04:39 PM) Vezi postarea

Ca turist te ingrozezte ce vezi in Timisoara: gropi, strazi-santier, praf, aglomeratie in trafic, cersetori care te abordeaza agresiv!
0

#17 Utilizator offline   darkstar_tfd 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 21 July 2008 - 06:02 PM

@bahuczki, sperii oamenii de tot. Prima mea experienta in TM a fost interesanta si nu am vazut Timisoara ca pe un oras atat de mizerabil. De fapt am "gasit"chiar un oras mai frumos decat altele prin care am trecut.
0

#18 Utilizator offline   zozoleatza 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-June 08

Scris 16 September 2008 - 06:15 PM

haideti mai ca nu e chiar asa de rau.....gropi sunt km prin toata tara,praful e o lege,cersetorii.....cam enervanti....,dar are si partile lui frumoase/....
0

#19 Utilizator offline   liliana.I 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 18 June 2009 - 03:34 PM

Am locuit o vreme buna in Timisoara si mi-ar place sa ma reintorc pe plaiurile banatene. Am avut si experiente nasoale acolo. Mi-au furat portofelul si banii de pe card in Gara de Nord. M-am plimbat ore in sir pe malul Begai, am ascultat concerte misto in Parcul Rozelor, m-am racorit la umbra copacilor desi din Parcul Botanic si am mancat prajitura buna la o cofetarie din piata Operei, chiar pe colt, in partea cu Catedrala.

Timisoara e un oras tare frumos, dupa Brasov, e preferatul meu :o: Cu toate astea, calatoresc prin tara sa descopar orasele frumoase pe care le mai avem :focus:
0

#20 Utilizator offline   K-ramel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 14 July 2009 - 09:29 AM

io am fost in vizita in timisoara de vro cateva ori,am stat vreo 2 saptamani odata si mi-a placut fff mult orasul,mi se pare printre cele mai frumoase orase din romania,poate cel mai frumos....cel mai mult mi-au placut parcurile sunt foarte multe,si flori sunt cu gramada,centrul e frumos aranjat,stadionul e superb...imi face foarte mare placere sa merg acolo,daca as putea chiar m-as muta acolo :jester: .merita vizitat orasul!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi