Ce ti-a placut si ce nu ti-a placut in Timisoara ?
Ai vizitat Timisoara Cu ce impresie ai ramas ?
Scris 21 September 2006 - 03:39 PM
Scris 13 March 2007 - 08:06 PM
Am fost doar ca delegat. Lucram la o cunoscuta firma de cosmetice care aveas reprezentanta si la Timisoara. Era primavara foarte timpurie si era mai mult praf decit vegetatie, deci...n-am apucat sa vad rozele din orasul rozelor. Cred ca s-a mai schimbat de atunci...
Scris 15 March 2007 - 06:16 PM
In primul rand vreau sa salut toata lumea d p aici...si sa va spun si eu experienta mea...am vizitata tm vara trecuta cand m-am inscris la uvt, din pacate nu am reusit sa raman deoarece a aparut o problema si a trebuit sa ma intorc la casa mea ...adik la pitesti, oras frumos d altfel dar mic si aglomerat..in fine...Principalul motiv pt care m-am inregistrat a fost k din toamna voi fi si eu cetetean timisoarean...Da..ma inscriu din nou la uvt si de data asta e sigura treaba k voi ramane.Oricum am stat cam 2 sapt in tm..a fost f frumos, ma plimbam in fiecare seara prin piata operei oameni glumeti, chiar mi-a placut..ce mi-a placut f mult a fost iulius mall, f misto, cred k ecel mai mare mall din tara din kte am auzit, imi placea sa mananc acolo la kfc si sa privesc de sus zona, mi-a placut canalul bega,parcul botanic,centrul e extraordinar...si universitatea are aspectul ala d centru universitar vechi, mi-a placut f mult intr-un cuvant, un oras f curat..a si ca magazine mi-a placut e norm ala din centru Rinascimento, care am vazut ca s-a desfiintat...Cert e k de-abia astept sa revin..si sper sa-mi fac si prieteni timisoreni cu acre sa mai schimb o impresie p forum si poate chiar personal...cd voi face si eu parte dintre voi.
Scris 20 March 2007 - 10:22 AM
Din pacate orasul nu mai e cum era acum cativa ani.
Devine din ce in ce mai murdar iar drumurile sunt sub orice critica.
Am inteles ca anul asta primaria a primit mai multi bani decat in anii anteriori sper sa fie folositi cu cap si sa se refaca incet, incet mica Viena de odinioara.
Scris 20 March 2007 - 05:20 PM
Din pacate orasul nu mai e cum era acum cativa ani.
Am inteles ca anul asta primaria a primit mai multi bani decat in anii anteriori sper sa fie folositi cu cap si sa se refaca incet, incet mica Viena de odinioara.
Pai nu putem vorbi de cativa ani, e vorba ti-am spus, de iulie si septembrie anul trecut, deci de cateva luni. Oricum, pana la uram totul depinde in proportie de 90% de cetateni si d oameni de zi cu zi, degeaba fac primariile daca locuitorii distrug.Desi sincer, la noi aiici in sud toata luem avorbeste frumos de banateni, si parerea mea e ca chiar sunt oameni civilizati in timisoara..nu stiu..poate mi-o voi schimba dupa ce ii voi cunoaste mai bine....
Scris 24 March 2007 - 09:08 PM
Ca sa vezi rozele din "orasul rozelor"trebuie sa iubesti orasul si cand e prafuit ,desfundat,in reconstructie,cand primavara intarzie ,cand,cand.....
Timisoara e un oras special,are unicitatea lui,desigur sant orase care acum,sant mai ingrijite,mai bine gospodarite(vezi Sibiul,Brasovul),dar oricum ar fii ,nu sant ..TIMISOARA!
Scris 31 March 2007 - 12:57 PM
Scris 17 June 2007 - 04:39 PM
Timisoara e un oras special,are unicitatea lui,desigur sant orase care acum,sant mai ingrijite,mai bine gospodarite(vezi Sibiul,Brasovul),dar oricum ar fii ,nu sant ..TIMISOARA!
Sa nu crezi ca am spus ca nu-mi place Timisoara!!! Doar ca mi-ar fi placut sa-l vad si altfel. In ce priveste constructiile...vad destule toata ziua. Fac parte din " meniu"...
Scris 23 July 2007 - 01:28 PM
True.. Parca si aerul era putin diferit acum cativa ani...
Starea drumurilor m-a scos si pe mine din minte anii trecuti... incepusem sa circul numai cu taxi-ul pentru ca ratt-ul avea un traseu destul de intortocheat.
Scris 30 August 2007 - 11:41 PM
Scris 07 September 2007 - 01:45 PM
Scris 10 September 2007 - 09:59 AM
Scris 20 April 2008 - 05:51 PM
Priviti:

ar mai fi de aratat, dar nu vreau sa incarc site-ul.
Scris 07 June 2008 - 08:47 PM
Da! Am vizitat Timisoara. Imi a placut mult Piata Unirii, parcurile, Supermerkatul Real
Scris 21 July 2008 - 06:02 PM
Scris 16 September 2008 - 06:15 PM
Scris 18 June 2009 - 03:34 PM
Timisoara e un oras tare frumos, dupa Brasov, e preferatul meu
Scris 14 July 2009 - 09:29 AM