QUOTE (DSpawn @ Sep 21 2006, 04:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Povesteste experienta ta de turist in Timisoara.
Ce ti-a placut si ce nu ti-a placut in Timisoara ?
Ce ti-a placut si ce nu ti-a placut in Timisoara ?
Ne spunem o tara democrata si civilizata. Ave-ti va rog amabilitatea si spuneti-mi cum putem spune o oasemenea gogomanie cand ajunge UN ROMAN, in Timisoara si ramane complet surprins de forfota de acolo, de multimea de masini, oameni alergand de colo colo, blocuri si cladiri care te sufoca..........Se opreste, se uita in stanga, in dreapta cautand cea mai apropiata statie de transport in comun, pt a-si arunca ochii pe harta cu traseele in comun, iar cand ajunge in cea mai apropiata statie constata cu stupefactie ca nu are pe ce sa-si arunce ochii, deoarece nu exista nici o harta cu trasee, ci doar cateva denumiri de statii aferente linilor care circula pe acele trasee. Nici o problema cautam atunci un ghisseu RATT pentru informatii si obtinerea unei harti cu trasee, dar...........SURPRIZA nu exista asa ceva in zona,i-ti poti obtine un bilet de calatorie de la orice chiosc cde ziare sau dugheana care vinde produse alimentare pe marginea drumului!!!!!!!!!!!!;in cat priveste ravnita harta cu trasee nici vorba. Ok, ma resemnez si trec la cea mai veche solutie cunoscuta pana si de copiii mei:INTREB trecatorii, unii mai grabiti ma reped, altii nu stiu, in cele din urma gasesc pe cine va binevoitor si ma indruma(uffffffff ce usurare).
In cele din urma dupa vreo cateva ore de cautare am juns la destinatie,ce oras frumos si plin de ..............SURPRIZE, am sa incerc sa ma relaxez cateva ore bune caci v-a trebui sa ma deplasez la alta destinatie si.........o voi lua de la capat cu acelasi :"Nu va suparati a-ti putea sa-mi spune-ti......"
V-a doresc plimbare placuta prin Timisoara si.........multa rabdare, o sa ave-ti nevoie de ea!!!