Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ai vizitat Timisoara Cu ce impresie ai ramas ? Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Bastefan 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-September 09

Scris 29 September 2009 - 12:04 PM

QUOTE (DSpawn @ Sep 21 2006, 04:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Povesteste experienta ta de turist in Timisoara.
Ce ti-a placut si ce nu ti-a placut in Timisoara ?

Ne spunem o tara democrata si civilizata. Ave-ti va rog amabilitatea si spuneti-mi cum putem spune o oasemenea gogomanie cand ajunge UN ROMAN, in Timisoara si ramane complet surprins de forfota de acolo, de multimea de masini, oameni alergand de colo colo, blocuri si cladiri care te sufoca..........Se opreste, se uita in stanga, in dreapta cautand cea mai apropiata statie de transport in comun, pt a-si arunca ochii pe harta cu traseele in comun, iar cand ajunge in cea mai apropiata statie constata cu stupefactie ca nu are pe ce sa-si arunce ochii, deoarece nu exista nici o harta cu trasee, ci doar cateva denumiri de statii aferente linilor care circula pe acele trasee. Nici o problema cautam atunci un ghisseu RATT pentru informatii si obtinerea unei harti cu trasee, dar...........SURPRIZA nu exista asa ceva in zona,i-ti poti obtine un bilet de calatorie de la orice chiosc cde ziare sau dugheana care vinde produse alimentare pe marginea drumului!!!!!!!!!!!!;in cat priveste ravnita harta cu trasee nici vorba. Ok, ma resemnez si trec la cea mai veche solutie cunoscuta pana si de copiii mei:INTREB trecatorii, unii mai grabiti ma reped, altii nu stiu, in cele din urma gasesc pe cine va binevoitor si ma indruma(uffffffff ce usurare).

In cele din urma dupa vreo cateva ore de cautare am juns la destinatie,ce oras frumos si plin de ..............SURPRIZE, am sa incerc sa ma relaxez cateva ore bune caci v-a trebui sa ma deplasez la alta destinatie si.........o voi lua de la capat cu acelasi :"Nu va suparati a-ti putea sa-mi spune-ti......"

V-a doresc plimbare placuta prin Timisoara si.........multa rabdare, o sa ave-ti nevoie de ea!!!
0

#22 Utilizator offline   Bastefan 

• Ghiocel

Scris 29 September 2009 - 12:26 PM

[quote name='Catallina' date='Mar 15 2007, 07:16 PM' post='699596']
In primul rand vreau sa salut toata lumea d p aici...si sa va spun si eu experienta mea...am vizitata tm vara trecuta cand m-am inscris la uvt...............
Intradevar ceea ce spui este adevarat, eu am facut armata acolo(acum multi ani),centrul este extraordinar, insa sunt plecat din tara de aproape 10 ani, am revenit cu cateva probleme de rezolvat prin Timisoara si sincer nu am avut timp sa ma perind prin centru sau sa vizitez Parcul Botanic, cautam cu frevura o strada si nu stiam cum sa dau de ea,fiind obisnuit sa ajung in oricare din orasele tarii si sa ma opresc la prima statie de transport in comun sa ma pot orienta pe o harta cu traseele autobuzelor sau tramvaelor, fara sa mai vorbim ca pot obtine un pliant cu respectivele trasee(de la un ghiseu al regiei de transport) si sa-l pot deschide oriunde m-as afla, evitand astfel tipica intrebare catre trecatori"Ma scuza-ti! A-ti putea sa-mi spune-ti......" Si cum spuneam am ajuns in Timisoara si .......

Ne spunem o tara democrata si civilizata. Ave-ti va rog amabilitatea si spuneti-mi cum putem spune o oasemenea gogomanie cand ajunge UN ROMAN, in Timisoara si ramane complet surprins de forfota de acolo, de multimea de masini, oameni alergand de colo colo, blocuri si cladiri care te sufoca..........Se opreste, se uita in stanga, in dreapta cautand cea mai apropiata statie de transport in comun, pt a-si arunca ochii pe harta cu traseele in comun, iar cand ajunge in cea mai apropiata statie constata cu stupefactie ca nu are pe ce sa-si arunce ochii, deoarece nu exista nici o harta cu trasee, ci doar cateva denumiri de statii aferente linilor care circula pe acele trasee. Nici o problema cautam atunci un ghisseu RATT pentru informatii si obtinerea unei harti cu trasee, dar...........SURPRIZA nu exista asa ceva in zona,i-ti poti obtine un bilet de calatorie de la orice chiosc de ziare sau dugheana care vinde produse alimentare pe marginea drumului!!!!!!!!!!!!;in cat priveste ravnita harta cu trasee nici vorba. Ok, ma resemnez si trec la cea mai veche solutie cunoscuta pana si de copiii mei:INTREB trecatorii, unii mai grabiti ma reped, altii nu stiu, in cele din urma gasesc pe cineva binevoitor si ma indruma(uffffffff ce usurare).

In cele din urma dupa vreo cateva ore de cautare am juns la destinatie,ce oras frumos si plin de ..............SURPRIZE, am sa incerc sa ma relaxez cateva ore bune caci v-a trebui sa ma deplasez la alta destinatie si.........o voi lua de la capat cu acelasi :"Nu va suparati a-ti putea sa-mi spune-ti......"

V-a doresc plimbare placuta prin Timisoara si.........multa rabdare, o sa ave-ti nevoie de ea!!!
0

#23 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 30 September 2009 - 12:21 AM

De asta este bine sa te uiti pe sectiunea de Harta de pe site :spiteful:
0

#24 Utilizator offline   Bastefan 

• Ghiocel

Scris 04 October 2009 - 08:54 AM

QUOTE (bahuczki @ Sep 30 2009, 01:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
De asta este bine sa te uiti pe sectiunea de Harta de pe site :lol:

Perfect de acord cu tine, insa nu ai intotdeauna la indemana un lap-top si internet. Din pacate telefonul meu este cumparat de afara si contractul de asemenea; preturile la conexiune(net) sunt ingrozitoare crede-ma, iar in ce priveste salile de internet,timisoara nu este un oras ce exceleaza. Oricum se pare ca vizita mea prin Ro se v-a prelugi, asa ca incep incet incet sa ma desurc(am cumparat o harta a Timisoarei si intreb pasagerii)asta e, ne descurcam cu avem la indemana.
Te salut si multumesc pt. sfaturi!
0

#25 Utilizator offline   Cristibarbut 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-November 09

Scris 11 November 2009 - 11:53 AM

Eu am fost doar o zi in Timisoara si... m-a impresionat si nu prea. E un oras oarecum diferit de cele din Romania prin arhitectura si infrastructura, dar parca tot romanesc ramane... In orice caz, n-am vazut nicaieri mai multe fete disponibile ca in Timisoara...
0

#26 Utilizator offline   Ady_jmekeru 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-November 10

Scris 22 November 2010 - 09:43 PM

ca trama stradala, Timisoara este unul dintre cele mai bine organizate orase, nu am avut probleme la inceput cand m-am mutat aici... centrul este frumos, cu arhitectura aparte, insa spre deosebire de alte orase, unde daca iesi din centru nu mai vezi dacat blocuri, in Timisoara mai ai vreo alte 3 cartiere istorice: Iosefin, Fabric si Elisabetin...

P.S: un oras in care te ratacesti cat ai clipi este Oradea :salut:)
0

#27 Utilizator offline   Nikohd 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 26-November 10

Scris 27 November 2010 - 08:42 PM

Si eu sunt student in anul 1 akum.Imi place la nebunie TM. Mica Viena :ninja:
0

#28 Utilizator offline   F.O.C.A. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-November 10

Scris 21 February 2011 - 10:08 AM

QUOTE (Nikohd @ Nov 27 2010, 08:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Si eu sunt student in anul 1 akum.Imi place la nebunie TM. Mica Viena :lol2:

Incepe sa se indeparteze tot mai tare de denumirea asta... Si asta si din cauza calitatii oamenilor...
0

#29 Utilizator offline   Rohan16 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 26-September 11

Scris 26 September 2011 - 09:01 AM

I was fitting designate. We create in a well-known aesthetic friendship symbolic aveas and Timisoara. It was rattling archaean spring and was writer rubbish than vegetation, so ... I got to see roses in the port of roses. I conceive it has exchanged since then .

Lincoln Power Steering Gear Box
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi