Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
  • 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Transferuri Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Vishinika1923 

• RAPID=>sfarsit de poveste,inceput de legenda!
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-December 06

Scris 15 February 2007 - 04:32 PM

In vara va veni Andrei Prepelita la RAPID.. :(

Inca un brazilian la RAPID..

Postul de mijlocaş stīnga, considerat deficitar de către Răzvan Lucescu după plecarea lui Artiom Karamian, ar putea fi īn sfīrşit acoperit. Varianta pe care giuleştenii o au la īndemīnă: Jorginho Paulista. Ultima oară īn Mexic, la Pumas, brazilianul de 27 de ani a mai jucat la PSV, Udinese, Vasco da Gama, Boca Juniors şi Sao Paulo.

Jorginho e acum liber de contract şi impresarii lui l-au propus Rapidului, după ce perioada de transferuri s-a īncheiat īn campionatele din Vest. Directorul tehnic al vicecampioanei, Grigore Sichitiu, a urmărit cīteva DVD-uri cu evoluţiile brazilianului şi a fost impresionat.

Ultimul cuvīnt īn privinţa achiziţionării lui Jorginho īi va aparţine īnsă lui Răzvan. "Vreau să revin īn Europa, dar, după ce am jucat īn Serie A, nu voi accepta să susţin probe de joc īn Romānia!", le-a transmis sud-americanul rapidiştilor. Īn cazul īn care Lucescu jr. īşi dă acordul, brazilianul ar putea ajunge săptămīna viitoare īn Romānia.

Imagine amplasata
0

#22 Utilizator offline   Iulyan_14 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-March 07

Scris 10 March 2007 - 01:18 PM

Liga 1 nu o sa aiba prea curand parte de nume mari pentru ca nu sunt bani ...cand o avea vreun club din romania 200 de milioane de euro atunci o sa il vedeti si pe Ronaldinho in Romania
0

#23 Utilizator offline   florin_symi 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-September 06

Scris 10 March 2007 - 07:52 PM

Vezi postareaIulyan_14, la Mar 10 2007, 03:18 PM, a spus:

Liga 1 nu o sa aiba prea curand parte de nume mari pentru ca nu sunt bani ...cand o avea vreun club din romania 200 de milioane de euro atunci o sa il vedeti si pe Ronaldinho in Romania

200 de milioane poate doar pentru Ronaldinho si inca un mare jucator dar o echipa are nevoie de inca 9...:dwarf:
0

#24 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 12 March 2007 - 06:45 PM

Pai Gigi cam asta ar trebui sa faca.Sa-si dea averea ca sa-i reziliaze contrctul lui Ronaldinho.
0

#25 Utilizator offline   Vishinika1923 

• PipPipPipPipPip

Scris 19 April 2007 - 11:14 AM

Rapidul goneşte după Stancu, Prepeliţă şi Herea
2007-04-18 09:45:00

Clubul giuleştean anunţă o campanie de achiziţii foarte spectaculoasă, īn cazul īn care echipa va ajunge īn Liga Campionilor.

Īn Giuleşti, totul pare să depindă de atingerea obiectivului mult visat: calificarea īn Liga Campionilor. Nu doar soarta băncii tehnice sau a unora dintre jucători, ci şi campania de achiziţii din pauza de vară, care se anunţă a fi una foarte spectaculoasă, īn cazul īn care giuleş tenii vor ajunge īn cea mai tare competiţ ie a echipelor de club.

Responsabil cu transferurile şi cu descoperirea de noi talente, Grigore Sichitiu nu stă cu māinile īn sān şi pregăteşte lista cu posibilele ţinte pentru perioada de mercato din această vară. „Totul depinde de atingerea obiectivului principal, calificarea īn Champions League. Dacă ajungem acolo, atunci trebuie să ne īntărim serios şi domnul Copos va finanţa cu siguranţă achiziţia unor jucă tori de valoare, dacă reuşim această performanţă. Urmărim o serie de jucători din străinătate, care se află la final de contract, dar şi fotbalişti din campionatul intern. Oricum, nu vom aduce decāt tineri de perspectivă, care se ridică la nivelul Rapidului“, a declarat directorul tehnic al alb-vişiniilor.

Numele care se află īn capul listei, avānd mari şanse de a evolua sub Grant din sezonul viitor, sunt Bogdan Stancu, Andrei Prepeliţă şi Ovidiu Herea, toţi trei fiind jucători sub 23 de ani şi care au confirmat deja īn prima ligă. Īn cazul atacantului de la Urziceni, giuleştenii au de īnfruntat concurenţa Stelei, Stancu fiind dorit şi īn Ghencea, dar şi opoziţia lui Dan Petrescu, antrenorul care a spus că jucătorul său nu va pleca decāt īn străinătate. Pentru aducerea celorlalţi doi, George Copos va trebui să bage māna foarte adānc īn buzunare.

„Chiar dacă m-am supărat eu pe Copos că m-a furat cu arbitrii, asta nu ne īmpiedică să facem afaceri. Dacă īl vrea pe Prepeliţă, īnsă, trebuie să plătească două milioane de euro, altfel nu-l dau. Eu nu am nevoie de bani, pentru că am suficienţi şi dacă nu vrea să plătească această sumă, Prepeliţă va rămāne la Piteşti, chiar dacă vom retrograda“, a declarat patronul Argeşului, Cornel Penescu.

Pānă va şti dacă Rapidul are sau nu nevoie de īntăriri pentru Ligă, Grigore Sichitiu organizează permanent selecţii la nivel de copii şi juniori, īn īncercarea de a descoperi acel tānăr minune pe care Copos īl aşteaptă să-i amortizeze toate investiţ iile: „Īn ultimele luni, am testat peste 500 de copii şi am descoperit cāţiva extrem de talentaţi. Vom organiza īn continuare astfel de selecţii, pentru că, dacă nu cauţi, nu ai cum să găseşti marile talente“.

0

#26 Utilizator offline   Ghetto-Dac 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 10-May 07

Scris 11 May 2007 - 10:21 PM

Vezi postareaIulyan_14, la Mar 10 2007, 02:18 PM, a spus:

eu as spune 2-5 cluburi de 100-200 mil si restu de peste 20 ca doar no sa vezi pe barcelona campioana la diferenta de 3 puncte de o echipa cu buget de 1 mil de euro no ?
0

#27 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• "It's where the pyramid meets the eye, man!"
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-April 07

Scris 13 May 2007 - 10:29 AM

Steaua ar trebui să cumpere un portar , īncă un om de construcţie (un al doilea Dică) şi un fundaş stānga...cam atāt...
0

#28 Utilizator offline   Ghetto-Dac 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 10-May 07

Scris 13 May 2007 - 02:41 PM

Vezi postareaDon MaXxX, la May 13 2007, 11:29 AM, a spus:

Steaua ar trebui să cumpere un portar , īncă un om de construcţie (un al doilea Dică) şi un fundaş stānga...cam atāt...

si inca un atacant gen thereau
in felul asta vor fi 3 atacanti de valoare la echipa
thereau iacob ....
badea e de umplutura n-are rost mai bine il vinde cu 400-500 mii de dolari
0

#29 Utilizator offline   Mahtan Elendil 

• "It's where the pyramid meets the eye, man!"
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-April 07

Scris 13 May 2007 - 04:02 PM

Vezi postareaGhetto-Dac, la May 13 2007, 03:41 PM, a spus:

si inca un atacant gen thereau
in felul asta vor fi 3 atacanti de valoare la echipa
thereau iacob ....
badea e de umplutura n-are rost mai bine il vinde cu 400-500 mii de dolari

mie mi se pare că Badea e bun...
0

#30 Utilizator offline   Vishinika1923 

• PipPipPipPipPip

Scris 04 June 2007 - 12:44 PM

Dupa ce i-a transferat pe Pierre Boya(atacant,Partizan Belgrad) si Vladimir Bozovic(mijlocas,OFK Belgrad) surse din cadrul clubului confirma faptul ca RAPID a obtinut semnatura jucatorilor Tibi Balan(mijlocas dreapta,Sportul Studentesc) si Ovidiu Herea(mijlocas,Fc National)..yupiiiiiii :kiss: ,in sfarsit o veste buna,eu personal mi doream de mult timp,mai ales pe Tibi Balan fostul jucator al RAPIDULUI..:),daca revine si Nico sunt cea mai fericita.. :band: :P :crazy:
0

#31 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 June 2007 - 05:31 PM

Se pare ca la Steaua vor veni straini.....Gigi parca zicea ca nu ii mai vrea.
0

#32 Utilizator offline   Vishinika1923 

• PipPipPipPipPip

Scris 05 June 2007 - 01:12 PM

Daniel Pancu isi va rezilia contractul cu Bursaspor,dinamo il vrea in groapa dar ..ups,se pare ca el nu vrea sa se intoarca decat la RAPID..mi-ar place sa revina Pancu la Rapid,are sange visiniu dar ma tem ca nu o sa-l vrea copos,asa a facut si cu Iencsi..of,nemernicu'..indeparteaza de club toti rapidistii adevarati :spiteful:

ANTI copos CAMPAIN!
0

#33 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 05 June 2007 - 04:56 PM

Hai ma ...nu mai aruncati cu noroi in Copos...De bine de rau ne a adus 2 titluri ,cateva cupe si ne a tinut acolo sus ..Si orice ar face macar nu avem un Becali...Daca aveam un Becali ce faceam?Era mai bine?Zic eu ca nu.
0

#34 Utilizator offline   Vishinika1923 

• PipPipPipPipPip

Scris 05 June 2007 - 05:56 PM

copos distruge incet dar sigur Rapidul..cum a putut sa-l dea pe Badoi,cel mai constant mijlocas din liga 1?auzisem chiar ca pe Buga ar vrea sa-l dea pe gratis ,doar sa plece.Din cauza lui a plecat si Razvan,daca era un pic mai darnic si tinea la Rapid nu-l vindea nici pe Nico..Rapidul se destrama din cauza lui,toti jucatorii fug acum de la Rapid,zgarcenia lui n-are limite..nu stiu cum ar fi fost cu un om ca becali la Rapid dar stiu cum ar fi fost cu un patron care chiar iubeste Rapidul si care nu vrea doar sa profite de pe urma jucatorilor,ne-ar fi fost foarte bine,iar numarul titlurilor nu se rezuma doar la 2,stiu,e greu sa castigi campionatul atunci cand joci cinstit dar e de 2 ori mai greu atunci cand n-are cine sa te sustina..so,jos cu copos!vrem la echipa un rapidist adevarat,sufletist nu un arivist egoist :spiteful:

FORZA RAPID!

0

#35 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 June 2007 - 06:31 PM

Mai bine sa aduca un antrenor.
0

#36 Utilizator offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 26-August 06

Scris 25 June 2007 - 12:27 PM

copos distruge incet dar sigur Rapidul..cum a putut sa-l dea pe Badoi,cel mai constant mijlocas din liga 1?
Din cauza lui a plecat si Razvan ,daca era un pic mai darnic si tinea la Rapid nu-l vindea nici pe Nico..

HY,parerea mea e ca Badoi deja nu mai juca la fel de bine....era el constant dar nu mai stralucea,pasele lui nu mai aveau precizia de alta data plus ca avea si el nevoie de o schimbare.In cazul lui Razvan ,sunt de acord dar....sa nu uitam ca el a fost cel mai longegiv antrenor din Liga 1,la un moment dat tot pleca si el,iar,in cazul lui Nico:sa nu uitam ca fotbalul e totusi o afacere in ultima vreme.Si eu as fi vrut ca razvan si nico sa ramana dar,din pacate asta e fotbalul.Incepe o noua era:era Bergodi-speram sa fie cel putin la fel de stralucitoare ca cea dinainte.

Sa nu uitam ca aest topic este dedicat transferurilor...deci:

Dos Santos,Alexandre Dias la Rapid
Hagi la Steaua
Acestea sunt ultimele....celelalte cred ca deja le stiti :jester:
0

#37 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 June 2007 - 08:00 AM

Si CFR a mai adus niste argentinieni... :flowers:
0

#38 Utilizator offline   Vishinika1923 

• PipPipPipPipPip

Scris 16 July 2007 - 11:25 PM

Vezi postareascorpi_on, la Jun 25 2007, 01:27 PM, a spus:

Sa nu uitam ca aest topic este dedicat transferurilor...deci:
Dos Santos,Alexandre Dias la Rapid

Si pan' la urma nu a mai ajuns niciunul(din cate stiu eu) :yahoo:..avem portar nou:Tamandare,a avut cateva interventii salvatoare in amicalele disputate pana acum dar eu tot pe Coman il prefer,sper sa nu ne paraseasca prea curand si sa-si respecte promisiunea.. :lol:

0

#39 Utilizator offline   Vishinika1923 

• PipPipPipPipPip

Scris 17 July 2007 - 01:33 AM

Vezi postarea~Visinica1923~, la Jul 17 2007, 12:25 AM, a spus:

avem portar nou:Tamandare

de fapt Tamandare e mijlocas,Andrade e noul portar,i-am cam scufundat :tease: :tease: :blink:
0

#40 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 July 2007 - 11:15 AM

Si ce stie portaru asta al vostru sa faca?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

1 useri citesc subiectul